Туська
Туська
Експерт
Відгуки Туська
Коментарі Туська
Отримано лайків
7 Like
Туська

Підведення підсумків

На сьогоднішній день ми спробували всі смаки киселів, найбільше сподобався полуничний. Готували дуже легко. Для дітей в цю пору року я вважаю це те,що треба. В подальшому обов'язково будемо купувати і готувати киселі даної марки.
У відгука 0 коментарів
Туська

Смакота

Дитина була прям в очікуванні , коли я вже зварю кисіль. Першим ми спробували кисіль з полуницею, наступний з ягодами. Готувала по рецепту 400мл кипятку на 2пакети киселю. Теплим не дуже сподобався, а ось холодним йде на ура. Дякую за можливість спробувати. Після дегустації всіх смаків, напишу враження ще.
У відгука 0 коментарів
Туська

Помада Ultra Matte від Avon

Помада дуже якісна і тепер вона на моїх губах щоденно. Дуже подобається колір та якість. В подальшому планую замовити її і використовувати.
У відгука 0 коментарів
Туська

Ultra Matte

Протягом тижня я використовувала сироватку для обличчя та помаду від Avon. Дуже незвично моїм друзям було мене бачити з червоним кольором. Під час щоденного використання цієї косметики дуже позитивне враженння
У відгука 0 коментарів
Бактобліс
16:26 22.12.2021
Туська

2этап

В первом периоде когда мы начали пить малая заболела и пили в период болезни. В период осени простудными заболеваниями и не болели. Сейчас во втором этапе получается пьем профилактическим курсом, уже заканчивается третья упаковка. В целом очень довольны препаратом . Курьерская доставка тоже на высшем уровне
У відгука 1 коментар