Senoriv
Senoriv
Новачок
Відгуки Senoriv
Коментарі Senoriv
Отримано лайків
0 Like
Pancherinka
Добрый день, перечитываю правила проекта и не могу найти. Скажите, пожалуйста, нужно ли участникам этого проекта вносить какую-то суммы, для получения тестового набора? Если да, то какую именно и где это указано.
У відгука 3 коментарі
Senoriv
Оціночна вартість одного Тестового набору становить: 1679.80 грн, з урахуванням ПДВ (20%).
Модератор Ольга
Pancherinka, заполняя заявку Вы указываете, готовы ли оплатить 1679,80 грн. Но и в правилах в п.4.4. это есть.
Pancherinka
В правилах написано "Оціночна вартість одного Тестового набору становить: 1679.80 грн", в других проектах при описании правил оценочная стоимость подразумевала в себе во сколько заказчик оценивает тестовый набор вообщем. А в проектах техники указывалась что предоставляется участнику возможность для приобретение по специальной цене.. Вот я и хотела уточнить. Спасибо, начала заполнять заявку и разобралась.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Senoriv
Здравствуйте. Оплата за холодильник 2800? На кого ложится оплата доставки? Все города могут принимать участие?
У відгука 4 коментарів
Модератор Ольга
Senoriv, добрый день! Ответы на Ваши вопросы прописаны в Правилах Проекта: "9.4. Після завершення прийому анкет, експертна комісія у складі 3-х представників Виконавця обирає необхідну кількість учасників для кожного конкретного тестування за цільовою аудиторією, заданою Замовником (за критеріями: вік, географія проживання та соціальна активність). Учасникам тестові набори направляються посилками, службою доставки «Нова пошта». Витрати за доставку несе Замовник.". Стоимость холодильника для Экспертов будет составлять 2830 грн.
Julja.ukraine
Ольга, подскажите, пожалуйста, стоимость товара 2830 или это скидка? В правилах указано о одноразовой скидке: 10.1. 10.1 Заповнюючи реєстраційну анкету, кожен Учасник,таким чином,підтверджує свою згоду на покупку техніки отриманої для тестування, а саме холодильника Beko RCNA365E30ZX, за унікальною ціною, шляхом надання йому одноразової знижки на її покупку, а саме – 2 830,00 грн. з ПДВ (дві тисячі вісімсот тридцять грн. 00 коп).
Модератор Ольга
Julja.ukraine, 2830 грн - это окончательная стоимость холодильника.
Senoriv
На счет региона проживая так ничего конкретного и нет.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Senoriv
Протестувала розпушувач і чорно-білу глазур. Готувала кекс. Що стосується розпушувача. Раніше я використовувала тільки соду, тому що розпушувач давав неприємний смак і запах випічці. Але, як я вже зрозуміла, я обирала не той розпушувач. Я купувала розпушувач на основі амонію, такий в Dr.Oetker теж є, як зазначено на упаковці. А розпушувач який ми тестуємо - інакший за складом. І тому я була дуже задоволена, що ніякого неприємного запаху і смаку аміаку у випічці не було. Кекс був пухкий і крихкий, як має бути. Але от піднявся він не дуже. Можливо, справа в рецепті, так як тісто доволі жирне. А можливо, в розпушувачі. Треба з цим питанням розібратись і повторно протестувати розпушувач Dr.Oetker. Про глазур. Це неймовірно чудова річ! Я часто використовую глазур у десертах, але завжди варила її сама. А глазур Dr.Oetker - це просто рятівна паличка. Не треба нічого варити, значна економія часу і сил. Все так просто: розтопи, надріж, вилий. А краса яка! Я думала що при нанесенні глазур змішається. Але ні. Вона чарівним чином не змішується і все виходить просто шикарно. Дуже гарна випічка декорується. От саме ця чорно-біла глазур тепер буде моєю улюбленою, бо вона дуже цікава. Крім краси, глазур Dr.Oetker смачна і ароматна. Величезний плюс - вона не кришиться і не осипається при нарізці кондитерки. Але от застигає доволі довго. Хоча, можливо, це через те, що я нанесла її ще на теплий кекс, так як поспішала. Буду тепер шукати глазур Dr.Oetker в магазинах. Нажаль, у нас її в продажі раніше не бачила. Але тепер обов"язково її купуватиму.
У відгука 1 коментар
Senoriv
я, в принципі, зрозуміла, що так задумано виробником просто часто буває, що при нанесенні кольори змішуються розігрівала у гарячій воді
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Senoriv
Сьогодні отримала посилку. Все чудово. Правда розпушувачів тільки 3, але нічого. Одній подрузі замість розпушувача дам декор. Поки ще нічого не тестувала, тільки з пошти повернулась. Можливо, завтра спробую. Шкода, що тестування завершується до свят. А то якраз намагаюся схуднути до Нового Року))))) А тут така смакота. І тортика треба буде спекти, бо дуже цікава глазур чорно-біла. Тому головними дегустаторами будуть чоловік та син.
У відгука 2 коментарі
Модератор Ольга
Senoriv, худнути потрібно після Нового Року :) Тому що, все скинуте може легко повернутися :( Але якщо Ви тримаєтеся від спокус - чекаємо Ваших відгуків по продукції, і слів Ваших близьких про готові десертики.
Senoriv
Та не так легко тепер втриматися від спокус, бо десерти такі ароматні і смачні)))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Yulia_kitty
Отже, 8 грудня і досі чекаю. Себе в списку бачила, попередження про можливі збої в роботі НП читала, тільки от цікава історія - 6.12 забирала на відділенні своє замовлення і мені сказали, що ввечері буде посилка. СМС я не отримала ні в той вечер, ні наступного, ні сьогодні. Вирішила піти сама. Але оператор сказала, що для мене нічого немає і не очікується. Правда перевіряла вона по прізвищу і номеру телефона, номера ТТН я ж не знаю. Може я все не правильно зрозуміла і на справді не приймаю участі в тестувані?
У відгука 4 коментарів
Senoriv
На ел. пошту приходили листи, там є вкладення з номерами ТТН.
Модератор Ольга
Yulia_kitty, Ваше відправлення потрапило до списку проблемних, тому чекайте пакуночок вже з наступного тижня. Приносимо вибачення за незручності.
Yulia_kitty
У мене пошта на i.ua, але ніякого листа я не отримала. Чекатиму. А що таке "проблемний список" і як до нього потрапляють?
Модератор Ольга
Yulia_kitty, деякі посилки були відправлені з помилкою, тому ми їх повернули назад і з понеділка будемо відправляти їх знову до Експертів.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися