YASO4KA
YASO4KA
Новачок
Відгуки YASO4KA
Коментарі YASO4KA
Отримано лайків
0 Like
YASO4KA
відгук 3.Джем Черешні.Найвдаліший з експерементів!Все по інструкції на пачці! Брала желфікс 1"1.Консистенція 5+й на смак супер!!!Рекомендую!
У відгука 3 коментарі
Модератор Ольга
YASO4KA, звісно, хотілося б більш детальних відгуків про процес тестування. Адже ми чекаємо саме на інформативні відгуки від Експертів.
YASO4KA
Фото джему додала,консистенцію видно на фото.(гарний колір,смачний,запах свіжого фрукта)Желфікс 1*1 1 кг черешень до 1 кг цукру+ пачка Желфіксу.Спочатку розмішуємо 2стл цукру та Желфікс+додаємо черешні(без кісточок).помішуємо,додаємо решту цукру..варимо 3 хв та й консервуємо
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
YASO4KA
Доброго дня всим читачам!!!Ділюся відгуком! Отримала посилку без проблем!!!Й відразу ж принялася до діла! Дуже хотілось поексперементувати на клубниці,але поки дойшла посилка то я її законсервувала! Тож відгук 1- малина. Брала желфікс 1"1. Для новачка то все розписано на пачці,просто,зрозуміло!По цим рекомендаціям й виконала!Все получилося(густий джем).Лише 1 но,що бубочки розпалися(((можливо така малина! Хотілося ціленьку! алей так гуд!
У відгука 3 коментарі
Модератор Ольга
YASO4KA, а як довго варили джем? Зауважу також, що написання відгукв підряд на порталі не вітається.
YASO4KA
Відгуки получилися 3 підряд,тому що чомусь 1 відгук не пропускало,дальше,можливо з за фото(((то я вирішила оскільки такі проблеми то завантажу все зразу,адже законсервувала 3 види фруктів,й готова була ділитися відгуками. Малину -нічого складного. Желфікс1*1 (всю пачку)змішала з 2 ложками цукру та всипала 1 кг малини,перемішувала + потім досипала решту цукру(що залишився з 1 кг).перемішувала й після кипіння варився джем хв 3. Нічого заумного! Адже спосіб приготування на пачці був!
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися