Наталья Тараненко
Наталья Тараненко
Знавець
Відгуки Наталья Тараненко
Коментарі Наталья Тараненко
Отримано лайків
0 Like
Limalinka23

Нове тестування?

Спочатку подумала, заповню анкету, протестую.
А потім подивилась на термін проведення тестування і зрозуміла, що у разі відбору, кішки вдома вже не буде. Вона буде у батьків, і як тоді мені заповнювати звіт, коли не буду бачити кішку))
Тому не буду, нехай комусь іншому, як то кажуть, посміхнеться доля)
У відгука 3 коментарі
Наталья Тараненко
У нас собака ещё молодая, всего полгодика! И как раз к началу тестирования начнется дачный сезон! Так что ошейник будет весьма кстати!
Limalinka23
Desire, бажаю удачі! Нехай улюбленець протестує цей ремінець)
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Наталья Тараненко
Разъехалась моя семья, кто куда, оставив в холодильнике вишню и черешню. Самой мне было этого не скушать, и было принято решение сварить из этого джем. После подготовки, ягод оказалось около 800 гр. Ягоды в кастрюльке слегка подавила толкушкой, чтобы они пустили сок, всыпала смешанный с сахаром Желфикс 1:2 (половину пачки). Закипятила, добавила грамм 300 сахара, довела до кипения и разлила в подготовленные баночки. Благодаря малому времени варки, цвет насыщенный получился, прям рубиновый!))) А вкууууусно!!!!!!! Не бойтесь миксовать разные компоненты! Выйдет обязательно вкусно и необычно!
У відгука 3 коментарі
22Kari
Desire с творожком ярко и густой! ВЫ открыли баночку или осталось?
Наталья Тараненко
остаточки )))) всего вышла поллитровая баночка и еще маленькая на 250 гр.
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Таня Слипченко
Останній пакетик Желфіксу і чудовий джем з апельсинів. Зробила все як написано в рецепті. Купила апельсинів (но прогадалапотрібно було взяти 2 кг а не 1 кг - вдома живуть маленькі ласуни які стирили кілька апельсинів і тому очищених вийшло не 1 кг а лише 900 г) 400 г цукру та 1 пакетик Желфікс 2:1, а також у кінці приготування додала 3 ст.л. коньяку (дуже сподобався запах і смак вишневого джему і тому вирішила додати і в апельсини). Апельсини помила, почистила, розібрала на дольки, зважила та дрібно порізала Виклала у кастрюлю, додала Желфікс 2:1 змішаний з 2 ст.л. цукру, аа ще додала трішки лимонної кислоти. Постійно перемшуючи довела до кипіння, висипала цукор що лишився довела ще раз до кипіння і проварила 3 хв. Відставила та додала 3 ст.л. коньяку, розлила в банки та закатала. Перевернула банки до гори дном на 5 хв а потім повернула у звичне положення. Хочу зауважити що у мене було лише 900 г апельсинів почищених - чистий вихід - 900 гр (одна 0,5 л банка не повна). Тепер у мене другий клопіт буде - ДЕ КУПИТИ ЖЕЛФІКС???? Адже у маленьких містах продукцію DrOetker купити проблематично. Всім рекомендую цю "палочку-виручалочку" коли хочеться смачно закатати на зиму, а часу не багато - Желфікс від DrOetker - це помічник на кухні.
У відгука 3 коментарі
Наталья Тараненко
Красота какая! Очень люблю варенье из горьких апельсин. К сожалению, в наших супермаркетах таких не водится. С удовольствием и я приготовлю такой джем, но уже дождусь сезона апельсин )))
Таня Слипченко
Апельсин оказался очень сладким. В планах было приготовить джем из красной смородины, но она к сожалению из-за погоды еще на поспела, а в магазине была хорошая акция на апельсины, вот так спонтанно получился этот джем. Да, он действительно вкусный. Готовьте и приятного аппетита :)
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися