Ludmila S
Ludmila S
Новачок
Відгуки Ludmila S
Коментарі Ludmila S
Отримано лайків
0 Like
Ludmila S
Ось і добігає до кінця моє тестування шампуню та бальзаму від Nivea "Молочко для волос". Я задоволена якістю цих засобів. Волосся моє набуло здорового блиску, шовкове на дотик , легко розчісується , що для мене це дуже важливо, тому, що воно тонке і дуже запутується+ фарбоване. На 1 фото моє волосся до тестування " Молочко для волос". На 2 та 3 фото під час тестування шампуню та бальзаму від ТМ Nivea "Молочко для волос". Результат помітний. Шампунь має хорошу молочну консинстенцію, дуже гарний та ніжний аромат, швидко піниться та легко змивається. Пляшки з шампунем та бальзамом мені вистачить ще на місяців 2 це точно. Бальзам - кондиціонер : густий , хороший аромат, білого , молочного кольору, що надає волоссю більше шовковистості та відновлюють структуру волосся, легко змивається. Користувалася цими засобами 2 - 3 рази на тиждень. Я рекомендую шампунь та бальзам ТМ Nivea " Молочко для волос" , та надалі і сама буду користуватися цією лінійкою засобів.
У відгука 2 коментарі
Ludmila S
Не можу знайти свій коментар до тестування шампуню, щоб поділитися в соц. мережі. Сьогодні написала 2 відгук
У відгука 0 коментарів
Ludmila S
Ось вже 2 тижня тестую шампунь та бальзам для волосся" Молочко для волосся" від Nivea. У мене тонке меліроване волосся , середньої довжини , яке легко запитується і важко розцісується . Цей шампунь та бальзам для мого волосся підійшов і волосся після миття стає шовковистим, слухняним , має легкий та приємний аромат. За час тестування волосся набуло більше природнього блиску . Я задоволена на всі 100% після користування шампуню та бальзаму від ТМ Nivea та буду надалі користуватися , та радити друзям.
У відгука 0 коментарів
Ludmila S
Отримала посилу шампунь та бальзам від ТМ Nivea "Молочко для волосся" , гарний дизайн та колір флаконів. Користувалась засобами двічі. Легка текстура засобів, приємний та ніжний запах засобів для волосся , запах парфумів , волосся після миття стає шовковистим, слухняним, приємний на дотик, легко вкладається. Рекомендую для використання всіх типів волосся шампунь-догляд та бальзам-догляд від ТМ Nivea " Молочко для волосся" (молочний протеїн).
У відгука 0 коментарів