lenahorbatyk
lenahorbatyk
Новачок
Відгуки lenahorbatyk
Коментарі lenahorbatyk
Отримано лайків
0 Like
lenahorbatyk
доброго дня, хочу і я написати свій відгук на дані продукти) з плюсів: -приємний запах як шампуню, так і бальзаму -приємна текстура шампуню -баночки, зручні для того щоб тримати в руці -волосся після миття м’яке,стало густіше, живіше -не так швидко жирніє -легко вкладається -замітний блиск на волоссі мінусів наразі я не знайшла) Ця серія просто чудова. Дуже дякую за таку потестити новий продукт від улюбленої фірми)
У відгука 0 коментарів
lenahorbatyk
доброго дня) хочу і я написати відгук про ці продукти. я користувалася 2 тижні, і можу повністю об’єктивно оцінити цю серію) дівчатка, Молочко для волосся, просто неймовірне, це найкраще що я пробувала останнім часом. Так як моє волосся дуже вибагливе, і рідко який шампунь підходить. Після миття волосся живе, м’яке, блискуче. Дуже задоволена цими продуктами, і вдячна вам за таку можливість спробувати щось нове.
У відгука 0 коментарів
lenahorbatyk
Хочу і я написати відгук про цей шампунь і бальзам. Дівчатка це просто знахідна для мого волосся, користуюсь 2 тижні, волося м’яке,блискуче, живе. Після миття волосся не пушиться, що для мене дуже важливо, жирніє вже не так часто. Дала покористуватися сестрі, від неї теж , тільки позитивні відгуки!!! Дуже дякую Вам, за таку можливість протестити на собі такі новинки))
У відгука 1 коментар