martayunevich
martayunevich
Новачок
Відгуки martayunevich
Коментарі martayunevich
Отримано лайків
0 Like
martayunevich
Шампунь має нейтральний запах та густу текстуру. У мене сухе та тонке волосся, а після використання шампуню від NIVEA Молочко для волосся я відчула що кожна волосина потовщилась, волосся стало значно об'ємніше без обтяження. Нема відчуття липкості, розсипчасте.
У відгука 0 коментарів
martayunevich
Що ж, після місяця користування шампунем NIVEA «Молочко для волос» можу поділитись тільки приємними відгуками. Насправді, волосся стало здоровішим. Якщо раніше я мала тонке та слабке волосся - то тепер тішусь об'ємною зачіскою.
У відгука 1 коментар
martayunevich
Дякую за таку можливість випробувати хороший шампунь. Після отримання встигла три рази помити голову. Шампунь на запах, як на мене, не дуже приємний, але гарно піниться. Волосся помітно зміцніло, адже під кінець зими страшно випадало, а зараз, навіть при розчісуванні, на щітці практично не лишається волосин. Волосся розсипчасте, не злипається. Шкіра голови дуже гарно зволожилась. Дійсно мені сподобався даний продукт. РЕКОМЕНДУЮ
У відгука 2 коментарі
martayunevich
Вперше випробувавши шампунь та бальзам, хочу написати своє враження. У мене сухе та тонке волосся, а після використання шампуню від NIVEA Молочко для волосся я відчула що кожна волосина потовщилась, волосся стало значно об'ємніше без обтяження. Нема відчуття липкості, розсипчасте. Мало який шампунь не викликає в мене подразнення шкіри голови, а цей на диво мені підійшов. Буду і надалі користуватись, подивлюсь чи перше враження не було помилковим
У відгука 0 коментарів
martayunevich
8 березня отримала смс з нової пошти про посилку. Приємно що я попала в список учасників тестування)) Сьогодні ж випробую та напишу відгук!
У відгука 0 коментарів