Доброго дня усім тестувальникам naprobuua_DrOetker. Вчора мала настрій на смачний джем із Ревеня. Сезон полуниці пропустила (( а з нею цей джем просто бомба-ракета ;-). Роблю цього разу без неї, але на смак буде точно (⌒‿⌒) класний. Ділюсь з вами рецептом цієї вкусняшки.
1кг. ревеня + 0,5 кг. цукру + #DrOetker_желфікс 3:1 / вирішила спробувати саме з нього, цікавий був результат ;-)/. Ревінь порізати дрібненько, засипати цукром і залишити на ніч, було б ідеально. Але, камон, хто буде цим заморочуватися. Засипала і почекала 30хв. Далі беремо каструлю із товстим дном, і від моменту закипання постійно помішуємо 5хв. Знімаємо пінку і залишаємо вистигати, і так в ідеалі 3 рази. Але ж не забуваємо ми готуємо Джем із #DrOetker_желфікс і тому час готовки в нас скорочується, що не може не радувати. Я залишила джем на 15хв....остигати на підвіконні. Потім додала желфіксу / люблю готувати по відчуттях, а не по строгих рецептах :))) провари ще 4хв. і швиденько в стерилізовані баночки, адже застигати воно почало дуже швидко. Сьогодні ввечері будемо з чоловіком знімати пробу...цієї смакоти.