jeylit
jeylit
Новачок
Відгуки jeylit
Коментарі jeylit
Отримано лайків
0 Like
jeylit
Тестую з 5го числа, сьогодні 13, тільки що почистила пастою знов, і я помітила, що в мене зміцниламь емаль! Я не очікувала такого ефекту. Оскільки думала, що дія буде лише на ясна і чутливі канали) (з чим паста повністю справляється). Я це зрозуміла через: 1.Доторки язиком, покриття зубчиків стало рівномірнішим, і наче товщим. 2. Кілька годин після використання пасти зберігається чистота зубів, на емалі зубиків менше скоплюється наліт. 3. Немає відчуття крихкості зубів, оскільки в мене є невеличкий скол, і завжди здавалось, що він продовжує кришитись. Я дуже задоволена і вдячна за змогу випробувати Сенсодин "Швидка дія"))
У відгука 2 коментарі
jeylit
Мій перший коментарій чомусь видалили. Тестую з 5го числа пасту. Дуже подобається. Проблема чутливості просто не існує тепер. Ясна давно не кровоточили вже. Перепади холодне-гаряче проходять непомітно. Зубна щітка дає своє-через м'яку щетину не пошкоджує додатково ніжні ясна) Боюсь, що швидко зітреться, звісно. У пасти м'який смак, але підморожуюча дія-одразу помітна, перші дні, я думала що просто нічого не відчуваю, а потім помітила, що наче знеболююче вкололи під ясна) Сильного оніміння немає, і проходить через хвилинку. Спробувала у "важких умовах": як тільки відчувала біль-чистила з цією пастою, і все проходило, ясна не набрякали навіть в подальшому. Сподіваюсь, що інфа буде корисною) Планую затестувати пасту "швидка дія" при ротовій кровотечі, якщо буде нагода.
У відгука 1 коментар
jeylit
Як тільки отримала-зняла розпаковку в інстаграм) Щітка-шикарна. Вона доволі маленька, що, як виявилось, зручно, адже дістає до всіх зубчиків. Тестую вже близько 5 днів(плюс-мінус), і вже відчутно знизилась чутливість: холодне і гаряче не впливають на мої зубки, прохолодне після теплого не відлунює зубним болем в усій голові, максимум що відчуваю- що воно холодне) Але болю ніякого. Щітка взагалі тепер мій фаворит) Дуже дякую) Продовжу тестування, мама теж в захваті від пасти)
У відгука 2 коментарі