H.Marinka
H.Marinka
Знавець
Відгуки H.Marinka
Коментарі H.Marinka
Отримано лайків
11 Like
H.Marinka

Перші враження від Hell Energy

Перш за все, варто відмітити, що зі своїм завданням енергетик впорався. Це, звичайно, не панацея від втоми, але коли потрібно трохи збадьоритися - Hell Energy приходить на допомогу.
Коли випиваєш половину баночки, починаєш відчувати що п'єш енергію яка ніби зігріває зсередини (і тут без перебільшень) бо післясмак ще довго відчувається після того як баночка опустіла.
Моїми фаворитами стали Classic i Focus, ну дуже вже сподобався їхній смак і ефект. Класичний нагадує Бьорн, Фокус нагадує Редбул, смаки схожі до інших енергетиків. Унікальний смак мають Grape та Apple, таких я ще не пробувала. Яблучний енергетик майже як Живчик, дуже чути яблуко. А виноградний мені сподобався найменше, маю його ще одну баночку, можливо не розпробувала.
Також про себе хочу зазначити, що часом коли п'ю вдень кокаколу то потім можу вночі погано спати, і на щастя від Hell Energy проблем зі сном не було. Наразі дуже задоволена тестуванням, і рада що тестування відкрило мені такі чудові енергетики.

#naprobuua #naprobuHellEnergy#HellEnergy#Хелл
У відгука 2 коментарі
kissenia
Да, Хелл пошел дальше всех энергетиков и отличился разнообразием вкусов! Молодцы!
H.Marinka
Повністю погоджуюсь!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
H.Marinka

Ура!!!

Нарешті і я серед людей, які будуть тестувати продукцію? Ягідна граноли моя улюблена, а з горіхами ще не пробувала, тому дуже рада і буду обов'язково ділитись відгуками☺️
У відгука 3 коментарі
Moderator Alena
H.Marinka, вітаємо!) Будем з нетерпінням чекати Ваших відгуків!
mallimari
Поздравляю! Смачного
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися