Nina Mikolenko
Nina Mikolenko
Експерт
Відгуки Nina Mikolenko
Коментарі Nina Mikolenko
Отримано лайків
9 Like
Nina Mikolenko

Другий відрук

Вітаю всіх! Це наш другий відгук про Becutan Кідс Вітс Мультиімуно. Для тестування ми отримали 1 упаковку, а в ній 14 саше. Сину я давала по 1 саше, тобто вистачило на 2 тижні. Смак йому дуже сподобався. Із позитивного помітила, що трохи легше пройшов період с тополиним пухом, коли більшість чхає і кашляє на нього. Так як упаковка була розрахована всього на 2 тижні, то важко сказати про якісь кардинальні зміни. Я б ще спробувала восени і не 2 тижні, а більше. Побічних реакцій я не помітила.
У відгука 0 коментарів
Nina Mikolenko

Тестування Бекутан Кідс Вітс Мультиімуно

Нарешті і ми отримали довгоочікувану посилочку з вітамінами Becutan Кідс Вітс Мультиімуно для сина. Синочку 4,8 років, тож на пошту ходили удвох. Ще взимку ми питали у свого лікаря, коли можна почати приймати вітаміни і вона нам порадила саме навесні - ближче до літа. На тестування ми отримали вітаміни у вигляді подвійного саше з двома окремими відсіками. Кожен відсік містить окремий порошок і вони повинні розчинитись одночасно. В першому відсіку знаходяться вітаміни та мінерали, в другому пробіотик Lactobacillus rhamnosus GG. В упаковці знаходиться 14 таких саше. Їх можна розчиняти у воді або у іншій рідині кімнатної температури. Ми розчиняли у воді і смак апельсину сину дуже сподобався! Тож, тестуємо, а після напишу відгук про результати.
У відгука 0 коментарів
Nina Mikolenko

Нам повезло!

Увидела себя в списке и с нетерпением жду начала тестирования! Очень интересно, у кого какие отзывы будут и самое главное - результат! Всем удачи!
У відгука 0 коментарів
Nina Mikolenko

Вітаміни

Тестування дуже вчасно! Тим паче, саме зараз організм кожної людини потребу вітамінів! Бажаю всім успіхів!
У відгука 0 коментарів
Nina Mikolenko

Тестування ванільного цукру і ароматизатора "Ваніль" Dr.Oetker

Вітаю всіх! І знову про смачне... сьогодні хочу вам розповісти про щось неймовірне і таке просте. Про те, від чого паморочиться в голові і вже неможливо зупинитись. Здогадались? Мова піде про ванильний цукор і ароматизатор "Ваніль" Dr.Oetker. Я навіть не здогадувалась, що саме ці інгрідієнти можуть зробити настільки аппетитним те, що я випікаю. Коли я готувала паски, то мені довелось відправити моїх хлопців прогулятись на вулицю, так їм пахло смачно. Ці два продукти я використовувала в різних рецептах і мені дуже сподобався результат. Аромат дуже ніжний і куштувати випічку одне задоволення. В нашому наборі для тестування були книги з рецептами і ми спробували зробити капкейки, але с додаванням ванільного цукру, я просто обожнюю все ванільне. Нажаль, фото є лише процессу приготування. Декор робили з крему і метеликів. З'їли все дуже швидко.
Дуже дякую сайту naprobu.ua за те, що разом з вами можна спробувати щось нове!
У відгука 0 коментарів