Oxana  Melnichuk
Oxana Melnichuk
Новачок
Відгуки Oxana Melnichuk
Коментарі Oxana Melnichuk
Отримано лайків
7 Like
Oxana  Melnichuk

Еко Порошок TRONA на дитячому одязі

Тестуючи пральний порошок, вирішила перевірити його на дитячому одязі, після садочку.... На фото можна побачити як чудово пральний порошок справився з носочками, відправ на ура..але от на куртці лишилася маленька плямка (я так і не зрозуміла від чого вона), все інше відіпралося теж добре). Можливо потрібно було поставити прання на вищу температуру або замочити ....., наступного разу так і спробую)))
Якщо чесно, я раніше якось скептично ставилася до еко порошків, так як вважала, що вони абсолютно не допомагають в боротьбі з важкими забрудненнями...але я дуже рада, що помилялася)
Тішуся, коли на ринку з'являються достойні продукти українського виробництва!!!! Якість-ціна 👍 рекомендую.
У відгука 2 коментарі
Oxana  Melnichuk

Пральний порошок, який вартий хорошого відгуку!

Приємно було стати учасницею тестування, нового для мене, прального порошку Трона, та знайти для себе дійсно хороший та екологічний засіб! Протестувавши його протягом тижня на всіх видах тканин, можу з впевненістю сказати, що це доволі хороший пральний засіб. Для тестування було відправлено три види пральних порошків даної марки: універсальний порошком для білих і кольорових виробів, універсальним порошком для кольорових речей та універсальним для дитячих. Всі перелічені вище види мають приємний, не сильно виражений запах. Розхід в даному засобі не великий, це гарний плюс, та і ціна приємно порадувала)))) Речі після прання не мають жорсткості та ядкого запаху. Основною вимогою до пральних порошків є: 1 - не має викликати алергії; 2- гарно виполіскуватися (не залишатися на тканині); 3- мати гарний склад; 4 - відпирати всі забруднення (особливо на дитячому одязі). Зі всіма цими пунктами дана марка прального засобу справляється на відмінно. Тому можу зробити висновок, що користуватися і надалі даним пральним порошком я буду і вам рекомендую!!!!!!!
У відгука 2 коментарі