Natalya Gula
Natalya Gula
Новачок
Відгуки Natalya Gula
Коментарі Natalya Gula
Отримано лайків
0 Like
Natalya Gula

WOOLITE Pro-Care- гель для прання та догляду за речами

Доброго дня. Продовжую тестування лінійки гелів для прання та догляду за речами WOOLITE. Сьогодні мова піде про гель для всіх видів тканин — WOOLITE Pro-Care, WOOLITE Color. Дизайн пляшок яскравий, є вся необхідна інформація про тип тканин, температурний режим, об’єм засобу необхідний для використання при певних масштабах забруднення. Ковпачок без мірної позначки, виміряла для себе окремо, вміщує 50 мл. Пробувала використовувати для прання середніх забруднень 80мл і додала плюс 20 мл,як рекомендує виробник , щоб зникли всі забруднення. Я пробувала прання із 100 мл плюс 20 мл, як рекомендується при складних забрудненнях, в барабані було дуже багато піни, а ефект після прання такий же, як і використання 100мл. Вирішила випробувати для прання махрових рушників— WOOLITE Pro-Care, завжди хочеться м’якості при витиранні, я мама 2 діток, тому акцентую увагу для себе, щоб речі тактильно були приємними після прання. Також були гольфи, дитячі колготки, шкарпетки, намагалась всі види тканин спробувати. Запах гелю схожий до шампунів з кератином, приємний, стійкий. Колір прозорий, не залишає слідів на одязі після висихання. Після прання речі м’які, середні забруднення відіпрались, а от плями на дитячих кофтинках залишись, треба попередньо замочувати. Запах утримується навіть після одного вдягання. При використанні WOOLITE Color ефект після прання такий самий як і WOOLITE Pro-Care. Отже: гель мені сподобався, має запах парфумів, який є досить стійким, середні забруднення пішли, складні залишились, одяг стає м’яким і дуже приємним для дотику, не сподобався ковпачок, немає мірної розмітки, після закриття пляшки гель стікає по пляшці.
У відгука 0 коментарів
Natalya Gula

WOOLITE - гель для прання та догляду за речами

Доброго дня. Продовжую тестування засобів Woolite® для різних типів тканин, і сьогодні мова піде про Гель для делікатних тканин — WOOLITE Delicate. На пляшці зазаначена вся необхідна інформація про склад засобу, температурний режим для прання, необхідну кількість на один цикл. Ковпачок не містить мірної розмітки, що є не дуже зручним для вимірювання кількості гелю, і після закриття пляшки, краплі засобу стікають по стінках. Для прання я взяла речі з шовку - нічну сорочку на фото; шкарпетки з катишками, щоб перевірити чи справиться з ними засіб. Забруднення середні, вязла 80 мл засобу, як радить виробник. Колір гелю яскраво рожевий,приємний на вигляд, запах парфумів стійкий, у ванній пахне навіть під час прання. Після виймання речей навіть ще мокрими вже відчувається їх м'якість. Після висихання речі пахнуть парфумами, мягенькі, колір дещо яскравіший, на фото видно. Катишки не зменшились, але за рахунок м'якості вони не так помітні. Гель повністю відпирається, не залишає слідів на одязі, приємний аромат ще довго тримаєтсья.
Отже, ціна гелю в магазинах акційна 82 грн,
запах на одязі залишається довго,
речі стають м'якішими,
катишки не зникають, але стають гладенькими, і за рахунок цього менш помітні,
колір стає дещо яскравішим,
середні забруднення гель відпирає, при використанні кількості, рекомендованої виробником.
З мінусів це ковпачок без мірної розмітки, і після закриття засіб стікає по стінках, пляшка стає липкою.
У відгука 0 коментарів
Natalya Gula

Гель для прання та догляду для темних тканин «Woolite Premium» Dark

Доброго дня. Мені пощастило протестувати лінійку гелів для прання та догляду за речами"Woolite Premium", що містять унікальну формулу з кератином. Сьогодні мова піде про гель для прання темних речей Woolite Premium" Dark. Дизайн упаковки стильний, зазаначена вся необхідна інформація про тип тканин, для прання яких призначений засіб, температурний режим, кількість необхідного гелю на один цикл. Для тестування я взяла джинси, з плямою від гірчиці, темну рубашку чоловіка, щоб оцінити як відпереться пляма і збережеться чорний колір. Фото до і після додаю. Після відкриття пляшки відразу відчується неймовірний запах гелю, схожий з парфумами, елегантний, насичений, стійкий. Колір гелю рожевий, переживала, щоб потім не було плям на одязі, і даремно, гель розповсюджується рівномірно, повністю відпирається, плям не залишає. На одне прання використала 80 мл засобу, як рекомендує виробник для середніх забруднень. Тут не дуже зручним є ковпачок, без мірних позначок, і після закриття пляшки краплі гелю починають стікати по її стінках і вона лишається липка. Після завершення прання відразу відчувається надзвичайна м"якість речей, ще навіть мокрими, тільки з машинки, після висихання м"якість зберігається, без котишок, і запах дорогих парфумів тримається довго, навіть після одного вдягання ви будете відчувати легкий аромат. Пляма від гірчиці на джинсах повністю відіпрана, колір на мій погляд не став насиченішим, він не змінився.
Отже, мої висновки такі: ціна в магазинах на гелі доволі прийнятна, запах після прання на речах залишається ще довго, гель справився з плямами, речі на дотик надзвичайно м"які, і їх відразу хочеться надягти і не знімати. З мінусів ковпачок, без мірної позначки, тяжко визначити кількість засобу і після закриття гель стікає по стінках.
У відгука 0 коментарів