Олена Орел
Олена Орел
Знавець
Відгуки Олена Орел
Коментарі Олена Орел
Отримано лайків
0 Like
Олена Орел
При відкриванні баночки збігаються всі! Дружок і Лапа дякують Вам!
У відгука 0 коментарів
Олена Орел
Ось і підійшло до завершення тестування. Наші висновки такі: корм песику подобається. А мені подобається склад і запах. Але зважаючи на те, що після повної порції собака п`є дуже багато води, я даю йому корм в меншій кількості, як смачненьку добавку до основного раціону. В цілому задоволені.
У відгука 0 коментарів
Олена Орел
Продовжуємо тестування. Вчора зранку погодувала собачку повною порцією корму, все було добре, але ввечері після прогулянку собака повернулася кволою, пила багато води. Я ніколи не бачила(за 13 років), щоб мій песик стільки пив. Лежав біля миски, пив, видно було, що йому погано. Потім вирвав водою. Пізніше стало краще. Сьогодні знову зменшу порцію. Не знаю, чи це повязано з кормом чи з ти, що недавно перехворіла собачка і ще п`є антибіотики. Раніше після сухого корму інших фірм такого не було. Правда відмічу, що в туалет ходить добре.
У відгука 2 коментарі
Олена Орел
По троху збільшую порцію корму. Мій песик цьому тільки радий. Проблем з травленням не виникає. На данний момент, організм мого песика краще реагує на корм, ніж на кашу з мясом. Кицька теж дуже хоче цей корм, але знаючи, що цей корм не призначений на котів, даю своїй киці декілька корминок, щоб заспокоїлась (така добавка ніяким чином не позначилась на самопочутті киці). Ще раз підкреслю, що корм чудово зберігає свої властивості в коробці і не втрачає своєї привабливості для улебленців.
У відгука 0 коментарів
Олена Орел
Ми отримали посилочку в пятницю. Корм - у дуже гарних коробочках, які зберігають свіжість корму і просто дуже зручні. Зараз даємо собачці зовсім по трошечку, бо недавно підхопили кліща і важко лікувалися, а тепер треба трошки побути на дієті. Собачці дуже подобається, ніякої реакції немає. А особливо сподався корм кицькі - вона так і хотіла засунити голову в коробку і поцупити. Запах приємний, не різкий. Склад дуже хороший. Будемо далі тестувати. Спасибі Вам за таку можливість!
У відгука 0 коментарів