Nataliii
Nataliii
Новачок
Відгуки Nataliii
Коментарі Nataliii
Отримано лайків
0 Like
Nataliii
Помилково написала 2відгука в розділ " вопросы-ответы".Ви можете їх якось перенести в розділ "отзывы"? чи може мені ті відгуки видалити, а нові написати?Чи нехай в розділі " вопросы-ответы" лишаються?
У відгука 1 коментар
Nataliii
Ніколи не роблю варення з слив,тому що його дууже довго треба варити, щоб воно потім добре зберігалося і не почало бродити. Та і сливи я не особливо люблю. А ще при дууже довгій варці втрачається значна кількість вітамінів і поживних речовин. Вирішила зварити варення з слив за допомогою Желфікс 2:1, мене спокусило те, що треба дууже мало варити: просто довести до кипіння і варити всього(!) 3 хв. Ну і те, що при використанні Желфікс економиться цукор. Робила все так, як було вказано на упаковці. Варення не тільки швидко зварилось, але і вийшло густе і надзвичайно смачне.Тепер залишилось перевірити, чи добре воно буде зберігатися)
У відгука 0 коментарів
Nataliii
Обожнюю вишні, тому обов"язово їх консервую. Цього разу вирішила зробити з них варення, використовувала Желфікс 1:1, робила все, як було вказано на упаковці. Варення вийшло надзвичайно смачним і запашним, але рідкуватим, тому прийшлось додати лимонної кислоти. Ванільний цукор не додавала, і виявилось, що і без нього варення дуже смачне і запашне! Варення дуже сподобалось, що не знаю чи достоїть до зими.(
У відгука 0 коментарів
Nataliii
Вирішила зробити джем з чорної смородини. Використовувала Желфікс 1:1, робила все як було написано на упаковці. Зазвичай я перетираю чорну смородину з цукром і йде надзвичайно багато цукру. При використанні Желфіксу цукру знадобилося в 2 рази менше!!! І в звязку з цим джем вийшов більш концентрованим і більш смачним! Дуже хочеться спробувати ще зробити малиновий джем з Желфіксом 1:1.
У відгука 0 коментарів
Nataliii
Добрий день. Отримала посилку. АЛЕ...квитанцію не дали і упаковка розрізана і потім просто скотчем заклеєна. Побачила це тільки вдома. Скільки і чого там мало бути?
У відгука 3 коментарі