SvetlanaY
SvetlanaY
Експерт
Відгуки SvetlanaY
Коментарі SvetlanaY
Отримано лайків
29 Like
y_olegovna__

Желфікс Dr. Oetker – готуй та консервуй креативно!

Всем привет! Я в списке ? . Забравши долгожданную посылку , я подумала , а какое же варенье приготовить , и сию секунду я вспомнила , что давно хотела попробовать варенье из кабачков ? . В прошлом году не задалось с урожаем( свой огород ) , а в этом хоть отбавляй , реально не знаю куда их девать ? уже кучу гарниров переготовила . Дождавшись выходных , я начала искать рецепты варенья , нашла , и взялась за приготовление . Ингредиентов хватило как раз на 2 баночки 0,5л и маленькую пиалочку ( на фото )
Сам рецепт не сложен , мне понадобилось :
-1кг кабачков
-2 лимона
-350г. сахара
-1 пакет желфикс 3:1
-2 баночки
Кабачки у меня были средние , сердцевину я убрала , от кожуры не очищала , нарезала мелким кубиком и засыпала сахаром на 10 минут . С лимонов сняла цедру и выдавила сок , добавила к ранее засыпанным сахаром кабачкам . Ждём пока закипит и варим ещё 4-5 минут , снимаем пену и можно разливать по баночкам !
Варенье получилось приятной консистенции, немножко напонает желе.
Однозначно могу рекомендовать!!, так как сокращается время приготовления варенья и можно не стерилизовать банки.
У відгука 4 коментарів
SvetlanaY
Аппетитно выглядит! У меня тоже растёт много кабачков - золотые. Думаю с лимоном будет супер сочетание, так как Кабачок вбирает все вкусы, которые ему придёшь, как губка. Подскажите, цедру с лимона и сок добавлять в кабачки?
y_olegovna__
SvetlanaY, да, цедру и сок, остальное лучше не добавлять, будет горчить
SvetlanaY
Gerasymenko, спасибо большое! Буду пробовать ??
y_olegovna__
SvetlanaY, попробуйте еще добавить Апельсин!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
julia_neykovych

Ягідний джем з Dr.Oetker

Коли мені було 13 років, я відвідала Німеччину. Жила в одній дуже хорошій сім‘ї і вперше побачила, як готується джем. На той час в мене вдома бабуся з мамою готували лише варення і то воно варилося по кілька днів з великою кількістю цукру. Я дуже здивувалася, побачивши, що цей процес може бути набагато простішим і легшим. Тоді Сабіна (так звали жінку, в якої я проживала), побачивши мої великі від здивування очі, розповіла мені, як вона готує джем і показала мені невеликий пакетик з написом Dr.Oetker. Сказала ще, що завдяки цьому інгредієнту вона готує джеми швидко і просто. В нас,звісно, таких додатків тоді ще не було, з‘явилися вони порівняно нещодавно (близько 10 років), але маю традицію — щороку роблю кілька баночок ягідного джему, як спогад про Німеччину і Сабіну з її смачними та швидкими закрутками.
У відгука 2 коментарі
SvetlanaY
Отличное видео у Вас вышло! Наслаждение для глаз!
julia_neykovych
SvetlanaY, спасибо)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Luydmila24

Фінальний відгук

Так швидко плине час ось і настав останній день в участі проекту від ТМ Dr.Oetker Желфикс,прийнявши участь я зрозуміла що Желфікс 3₴1,2₴1,1₴1 ще просто не замінена річ для любої хазяйки в літній період,адже з ним приготування варенея та джемів стає насолодою бо це настільки швидко робиться що тепер не потрібно стояти по пів дня біля плити. Для мене це знахідка і смак варення як справжніх свіжіх ягід,адже воно не переварюеться,має приемний смак та колір Желфікс тепер буде для мене завжди помічником на кухні. Окреме слово заслужуе і Збитий десерт він настільки легкий в приготуванні що його приготування я можу доручити своїй 9 річній донечці,а смак просто супер ніжний та смачнющій.Йогр можна використовувати скрізь і для тортів і з фруктами і для прикрас тістечок.Вкотре переконуюсь що Dr.Oetker найкраща фірма яку я зустрічала вся із продукція заслуговує окремих описів,адже все з чим мені приходилося готувати має приемний смак,аромат та легкий в приготуванні.Лише хочеться щоб був більший асортимент в магазинах.Дякую проекту На пробу за змогу приймати участь в таких гарних тестуваннях!
У відгука 1 коментар
SvetlanaY
Согласна с Вами! Мне тоже очень понравилось тестировать продукцию Dr. Oetker и я теперь точно знаю, что в моей копилке кулинарных must have будут Желфикс, Желе, Взбитый десерт и другая продукция от Dr. Oetker! Это находка!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Mashali

Желфікс

Готування джемів і вареня, то невід'ємна частина літа. Але часто рецепти вимагають від господині приділяти багато часу не тільки підготовці і обробці ягід, а й саме приготування. Можу сміливо сказати, що тепер не буду звертати увагу на рецепти, де треба щось довго варити і відстоювати, варити ще раз і так далі...
Желфікс 3:1 дозволив мені приготувати смачне вареня дуже швидко, а консистенцію і смак викликали в мене бажання ділитися цим знанням з подружками. В три рази менше цукру-це просто знахідка для тих, хто слідкує за фігурою і здоров'ям зубів.
П. С. А у звільнений час ми всією родиною поїхали відпочивати і кататися на каяках) желфікс прикрашає життя новими барвами і емоціями.
П.П.С. Вибачаюся, але фотографії вчора не додалися, мабуть на безлюдних островах інтернет не витримав фотографічного навантаження))
У відгука 1 коментар
SvetlanaY
Да, мне тоже понравилась продукция Dr. Oetker. Для мамы с двумя детьми экономия времени незаменима!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
y_olegovna__

Желфікс Dr. Oetker – готуй та консервуй креативно!

Всем привет! Я в списке ? . Забравши долгожданную посылку , я подумала , а какое же варенье приготовить , и сию секунду я вспомнила , что давно хотела попробовать варенье из кабачков ? . В прошлом году не задалось с урожаем( свой огород ) , а в этом хоть отбавляй , реально не знаю куда их девать ? уже кучу гарниров переготовила . Дождавшись выходных , я начала искать рецепты варенья , нашла , и взялась за приготовление . Ингредиентов хватило как раз на 2 баночки 0,5л и маленькую пиалочку ( на фото )
Сам рецепт не сложен , мне понадобилось :
-1кг кабачков
-2 лимона
-350г. сахара
-1 пакет желфикс 3:1
-2 баночки
Кабачки у меня были средние , сердцевину я убрала , от кожуры не очищала , нарезала мелким кубиком и засыпала сахаром на 10 минут . С лимонов сняла цедру и выдавила сок , добавила к ранее засыпанным сахаром кабачкам . Ждём пока закипит и варим ещё 4-5 минут , снимаем пену и можно разливать по баночкам !
Варенье получилось приятной консистенции, немножко напонает желе.
Однозначно могу рекомендовать!!, так как сокращается время приготовления варенья и можно не стерилизовать банки.
У відгука 4 коментарів
SvetlanaY
Аппетитно выглядит! У меня тоже растёт много кабачков - золотые. Думаю с лимоном будет супер сочетание, так как Кабачок вбирает все вкусы, которые ему придёшь, как губка. Подскажите, цедру с лимона и сок добавлять в кабачки?
y_olegovna__
SvetlanaY, да, цедру и сок, остальное лучше не добавлять, будет горчить
SvetlanaY
Gerasymenko, спасибо большое! Буду пробовать ??
y_olegovna__
SvetlanaY, попробуйте еще добавить Апельсин!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися