Алена 1208
Алена 1208
Експерт
Відгуки Алена 1208
Коментарі Алена 1208
Отримано лайків
21 Like
Алена 1208

Тестування

Очікувала пізніше, ал! Саме сьогодні, як раз тоді, коли є вишня )), отримала и поадрунок - тестовий набір.
Зрозуміло, що одразу до справи! Вирішила використати трохи нестандартний рецепт з додаванням двох різних Желфіксів. Результат, як то кажуть - бомбезний! На 2 кг спілої вишні - 2 пакета Желфікса ( різні) та всього 750 г цукру. І солодко, і є кислінка, а схватилося майже одразу, навіть ще не встигло прохолонути. Я просто в захваті!
У відгука 2 коментарі
slyva85
Вітаю вас дівчатка! Вам пощастило стати учасниками і отримати набір для тестування, надіюсь якось удача посміхнеться і мені!
Алена 1208
slyva85, посміїнеться, треба просто кожного разу пробувати, я теж не завжи виграваю, просто вже довго з цім проектом знайома, і знаєте, от наче дрібниці, але так примно отримувати промо набір! це як в дитинстві , сюрприз, та зазвичай дуже класний. Удачі Вам!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Алена 1208

Клас!

Я в захваті. Чесно. Вже котрий раз виграваю в конкурсі на тестування, і дуже цім задоволена, бо це і корисно, і дозволяє ознайомитися з продукцією без ризику, а ще, кожного разу тестувальні набори - це як подарунок, настільки гарно вони упаковані, та й зміст дуже величезний, можна пробувати неперепробувати, вситачить на багато чого .Посилку отримала як раз тоді, коли сьогодні купувала і вишню.Спробувала додати до 2 кг вишні два різніх вида Желфікса., не зовсім по стандарту, але ж схотіла спробувати ))) Результат просто бомбєзний!
Цукру йде мало, але виходить і солодке, і трохи з кислінкою, и застигло майже одразу, навіть ще не охолонувши. Дякую дуже за такий тестовий експерімент!
У відгука 2 коментарі
liba20203
Я також так спробую Головне скільки часу економиться
Алена 1208
liba20203, так і є, просто мить і готово, аж незвично )
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
ksenchik19

Вопрос!?

Девченки как у вас дела с клубникой?? В этом году у нас нет, а та что есть очень дорогая, по 100- 90 грн за кг!! Как же без клубничного варенья,надеюсь что еще рано и клубничка будет...потому что и не знаю чем заменить...блины оладьи все любим с клубничным вареньем...может у кого есть простые рецептики вкусненького джема?
У відгука 9 коментарів
citadelle
В нас теж такі ціни. Київ.
zivochka
В Одессе тоже так. Но в этом году в сезон клубники шли дожди, поэтому сильно не ждите уменьшения цен
victoriya_petey_098_436_32_21
У Вінниці клубніка є . І ціна більш менш адекватні 45-50 грн. за кг.
luba_lenpas
Да, цена на клубнику в этом году-кусается. Будем надеяться на вишню, вишнёвое варенье, тоже объедение.
Модератор Ольга
ksenchik19, ціни, нажаль, дійсно на полуничку не тішать :( А власний врожай був як завжди - короткий та замало :)
ternivchanka
Ніяк... Купувати дуже дорого. А та, що була на городі в мами - гнила від дощу, або так набиралася водою, що на смак була ніяка. Цього року клубничного варення в нас не буде. (((
ksenchik19
Так девочки все в Винницу за клубникой! Там хоть цена меньше...кстати цена высокая но на вкус клубника совсем не очень
ternivchanka
ksenchik19, На смак клубника не дуже, бо дощі були, і ягоди водянисті на смак. А от якби сонечко...
Алена 1208
Миколаїв - полуниця по 55-60, але цього року вона не солодка геть, на жаль.... Проте повно вишні черешні, її і буду варити
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Анастасія Мархевка

десерт з збитими вершками

І ось я отримала нарешті свою посилочку) Так як фруктів я ще не купила для вареннячка то вирішила першим ділом протестувати збитий десерт.Так я дуже люблю робити різні десерти а щось простеньке для мене це нецікаво,я перешукала різні рецепти,щоб то таке приготувати)І ось я натрапила на рецепт однієї дівчини з цього сайту а саме шоколадний пудинг з збитим десертом.Так як під ногами постійно крутиться однорічний син?я вирішила шо цього разу буду робити щось швидке і простеньке.Зробила з какао пудинг,залила його у скляночки,облизала ложку і здалося мені що шось чи не так я зробила( бо замінила кукурузний крохмаль на картопляний?) чи цукру мало,на смак здавалось ніби желатин розвели з какао)) Думаю ну ладно,будем чекати поки застигне.На наступний ранок,я приготувала збитий десерт який нам надали для тестування,мені настільки сподобалось легкість його приготування,що мій син навіть незамітив моєї відсутності в кімнаті?Додав молочка,вжух вжух і десерт готовий)Добавила я десерт поверх пудингу зверху посипала трішки какао і для прикраси добавила чорничку,поставила ще в холодильник на 2-3 годинки і чекала.
Коли я спробувала цей десерт це було неймовірна смакота,я злопала його за 1хв?І я зрозуміла що десерт від dr.Oetker цеж взбиті вершки) Так смачно і в одночас тааак просто,як кажуть усе геніальне-просто.Тому я полюбила цю продукцію вже точно остаточно!З цією продукцією готувати одне задоволення ?Вже не дочекаюсь коли почну готувати вареннячко.А тепер йду за наступною порцією десерту??
У відгука 8 коментарів
Юлия Борисюк
яка ж це краса, напевно дуже смачно! Теж скоро буду пробувати)
Анастасія Мархевка
yulya_bos, дуже дякую)?Гарного вам тестування))??
liba20203
Дуже гарний десерт.Думаю смачненький.Вітаю з початком дегустації.
TanichkaZimomrya
Яка краса, дуже смачно виглядає))
Анастасія Мархевка
Дякую дівчатка)) Десерт вийшов дійсно смачним)) І дуже швидко закінчився?
Алена 1208
Дякую, теж таке спробую!
Eshli33
Боже,какая вкуснотища, как же вам вкусно!!!!!
Інна Білань
Анастасія Мархевка, з смачним завжди така печаль приключається)))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
nikolova

Желфікс

Велика вдячність від мене та моєї матусі. Желфіас справляється на відмінно. Задоволена на всі 200))) Рекомендую ?Прийшло дос ть багато продуктів на пробу, все супер запаковано з елементами дизайну. Що дуже гарно вразило. Прийшло по новій пошті. Вже зробили трускавковий жжем, і навіть встигли спробувати, сказати що це смачно це нічого не сказати, це шедеврально смачно. Мій синочок зїв з дуже великим задоводенням. Дякую проекту за такий чудовий сюрприз та можливість випробувати товар яким я до цього моменту не користувалася.
У відгука 1 коментар
Алена 1208
Клас!!!! Мені теж дуже сподобалося, вже сьогдні зварила вишню, це просто супер
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися