buni_
buni_
Новачок
Відгуки buni_
Коментарі buni_
Отримано лайків
0 Like
buni_
Мені цю пасту рекомендувала лікар, щоб прибрати чутливість у оголених ділянках зубів біля десен. Але коли я чистила нею зуби, то в чутливі ділянки вона аж "заходила", тоді як зуби і частини зубів, з якими проблем не було, реагували нормально. Не знаю, чи це ознака того, що паста діє як треба, чи навпаки - ознака того, що вона мені не підходить... Я поки тимчасово припинила нею користуватися. Цікаво буде почитати коментарі учасників тестування, як у них будуть взаємодіяти чутливі ділянки з пастою.
У відгука 2 коментарі
Nattalli
Это проблема не у Вас,а у стоматолога. У Вас реагируют оголенные шейки зубов в том числе и на эту пасту,им никакой пастой не поможешь(. Па ты для чувствительных зубов помогают немного заполнить микротрещинки на эмале и тем самым снизить чувствительность. Это разные проблемы и решение разное.
buni_
Справа в тому, що на інші пасти такої реакції нема (у період, коли посилилась чутливість тих зон, пробувала різні пасти різних виробників). Можливо, саме ця паста мені не підійшла. А щодо стоматолога то в мене претензій ніколи не було до цього лікаря, завжди все робить якісно )
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Nicasollo
Продовжую тестування "Желфіксу" від Dr.Oetker. Приготувала абрикосовий джем з мигдалем. Чому саме абрикоси? Мені захотілося зберегти "літо" , адже вони такі сонячні і є справжнім джерелом вітамінів. А поєднавши їх з мигдалем отримуємо подвійну користь і тонкий вишуканий смак. Інгредієнти: 1,5 кг.абрикосів, 800 гр.цукру (абрикоси в мене дуже солодкі), сік та цедра половини лимона, пів чайної ложки кориці, мигдаль 100 гр. та незамінний "Желфікс 1:1" (в мене залишився тільки він). З абрикос забираємо кісточки та за допомогою блендера доводимо до стану пюре. Далі добавляємо "Желфікс" попередньо змішаний з 2 ст.ложками цукру, мигдаль, цедру та сік лимона, корицю та доводимо до кипіння. Постійно помішуючи, кип'ятити 5 хв. Потім додаємо решту цукру, знову доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні всього 3 хв., не забуваючи постійно перемішувати, обов'язково дерев'яною лопаткою. Розлити гарячий джем в баночки. З "Желфіксом" все як завжди дуже просто і не зайняло багато часу. А як результат я отримала вишуканий джем. За допомогою "Желфікса" цей зимовий десерт має неймовірно ніжний смак та чудовий аромат. На фото видно його густу консистенцію та насичений колір. Тому рекомендую, результат виправдає ваші найкращі сподівання та порадує взимку.
У відгука 2 коментарі
buni_
Виглядає дуже смачно! І тарілка з котиками гарна. А мигдаль Ви цілим кидаєте?
Nicasollo
Дякую, так мигдаль цілий додаю в джем)))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
buni_
Уже майже рік слідкую за сайтом - і нарешті перше тестування, яке для мене актуальне) Тому реєструюся, відправляю анкету і сподіваюся потрапити у списки щасливчиків) Із продукції АХА пробувала різні каші в пакетиках - їла їх взимку на роботі як перекус, іноді - і на сніданок, бо не завжди є час чи бажання щось готувати, а пропускати сніданок я не можу. Мені найбільше сподобалися вівсяна з лісовими ягодами, чорницею і клюквою. Також пробувала вівсяні пластівці, які треба варити, сподобалися - приємний смак і не містять лусочок із зерен. Хотілося б потестувати й іншу продукцію)
У відгука 1 коментар
buni_
Ну, так ) Холодильники, на жаль, пропустила. Побачила цей проект уже коли набрали експертів (та й думаю, недосвідченого експерта туди б і не взяли)) А тестування продукції для дітей, для домашніх улюбленців - мені неактуальне, бо в мене їх немає. Щодо тестувань по продукції деяких інших брендів (елімінал-гель, наприклад), то цю продукцію я і так добре знала, бо користувалася нею тривалий час.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися