Це щось неймовірне, сьогодні в мене бувь експеремент з Желфікс 2:1 і я просто в захваті. Готувала я сьогодні грушово-абрикосовий джем, так він застиг так швидко, ще теплий а вже тримав форму і не розтікався, я там навіть полоси зробила ножем...
Рецепт такий: 250 г абрикосового пюре (просто блендером перебели абрикоси), 100 г грушового пюре (трохи проварила порізані груші і перетерка через сито), 125 г цукру, 8 г Желфікс 2:1. Ну а далі все за інструкцією на упаковці Желфіксу.
Результат мене вразив, це любоввввввввф....
А який він смачний вийшов, ніколи раніше не коштувала грушово-абрикосовий джем, спробуйте це дійсно смачно.
На фото 1 грушове пюре, перетерте через сито.