Таня Хала
Таня Хала
Знавець
Відгуки Таня Хала
Коментарі Таня Хала
Отримано лайків
0 Like
Таня Хала
Всім привіт. Мої мармеладні пригоди продовжуються на цей раз абрикосовий мармелад. Він вийшов трохи м'якіший, але теж гарно застиг та тримає форму. Рецепт: 250 г пюре абрикос 130 г води 180 г цукру 10 г Желфікс 1:1 Змішуємо частину цукру з Желфікс 1:1 і відставляємо в бік. Пюре, воду і цукор змішуємо і ставимо на вогонь прогріваємо до 50° і повільно всипаємо цукр з Желфікс 1:1 постійно помішуючи. Нагріваємо суміш до 104-109°, не забуваємо постійно мішати, щоб не пригоріло. Виливаєте в ємність з якої буде легко вийняти (в мене це силіконова форма). Даємо повністю застигнути, виймаємо і нарізаємо. Обвалюєм в цукрі чи цукровій пудрі. Смачного!
У відгука 3 коментарі
Гришина Світлана
Чудовий колір! Золото, а не мармелад. Мабуть ще й ароматний.
Таня Хала
Дякую, дуже смачний і ароматний.
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Таня Хала
Всім привіт. Хочу і я поділитися своїм враженням від продукції Dr. Oetker Желфікс 1:1. Було багато варіантів, що приготувати, зара це взагалі самий пік різноманіття фруктів та ягід. Але захотілось експеременту і ось так народилась ідея спробувати зробити мармелад. Мармелад робила з яблук, були сумніви, що все вийде вдало, але все вийшло на 100%. Марелад вийшов дуже смачний, гарно тримає форму. Рецепт: 250 г пюре яблук 130 г води (я брала яблуневий сік який відділила від пюре) 180 г цукру 10 г Желфікс 1:1 Змішуємо частину цукру з Желфікс 1:1 і відставляємо в бік. Пюре, воду і цукор змішуємо і ставимо на вогонь прогріваємо до 50° і повільно всипаємо цукр з Желфікс 1:1 постійно помішуючи. Нагріваємо суміш до 104-109°, не забуваємо постійно мішати щоб не пригоріло. Виливаєте в ємність з якої буде легко вийняти (в мене це силіконова форма). Даємо повністю застигнути, виймаємо і нарізаємо. Обвалюєм в цукрі чи цукровій пудрі. Смачного!
У відгука 2 коментарі
Таня Хала
Так це була велика кругла, а потім розрізала
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися