Silena
Silena
Новачок
Відгуки Silena
Коментарі Silena
Отримано лайків
2 Like
Silena

Гранола АХА

Всим доброї ночі! Дуже полюбляю сухі сніданки! Це дає змогу слідкувати за своїм харчуванням, і тримати себе у формі. Продукцію АХА я вже пробувала,мені дуже сподобалося.Тому дуже б хотілося спробувати новинки цієї фірми.Тим паче що через пару неділь я готуюся стати мамою,а тому саме таке харчування найближчі 5 -6 місяців, мені тільки і можна буде! Різні вівсяні ппластівці та кашки! Тому дуже б хотілося прийняти участь у цій акції.
У відгука 4 коментарів
lebed_sa
Вам кушать можно будет все, не обязательно себя ограничивать в еде, только если какие-то индивидуальные особенноти организма, если так, то и эту продукцию вам нельзя будет есть( см состав), так что лучше кушайте все в разумных пределах :))) Хорошего дня :))
Модератор Ольга
Silena, поддержу lebed_sa - кушать можно все, но в разумных количествах. Говорю Вам как дважды мама - колики у ребенка будут даже, если Вы будете на строгой диете - это для нас, родителей, такое испытание, а для малыша - возрастная особенность и взросление организма. Поэтому все в меру, кроме аллергенных продуктов, конечно же :) А гранола, кстати, очень питательна и проста в приготовлении, что для мам малышей крайне важно. Единственный момент, с появлением малыша Вы найдете время на выполнение обязательных условий?
Silena
Я людина відповідальна,тому все за що я беруся то доводжу до кінця.Думаю декілька хвилин в день я зможу знайти щоб написати відгук про продукцію!))))
Модератор Ольга
Silena, це чудово! Бажаємо успіху у відборі! ;)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися