emily_broiako
emily_broiako
Новачок
Відгуки emily_broiako
Коментарі emily_broiako
Отримано лайків
2 Like
emily_broiako
Ваші малюки теж так розважаються ?) Як же цікаво нашому хлопцю натискати всі ці кнопки на дисплеї особливо протягом прання. Краще любої іграшки! В нашій новій пральній машинці від «Beko» я знайшла дуже необхідну функцію: блокування від дітей (Child Lock) Коли ця функція увімкнена, змінити настройки поточної програми неможливо. Надихнувшись цією інформацією, я розпочала тестування: Взяла інструкцію і покроково почала виконувати дії. Написано все чітко! Робила все послідовно! Але активувати функцію блокування від дітей мені так і не вдалось. Як закінчаться всі новорічно-різдвяні святкування, буду телефонувати в сервісний центр! Хочеться таки зрозуміти, як дана програма працює і в подальшому користуватись нею. А ось що потішило, так це функція «Експрес/Міні 14 хв» Всі бавовняні речі діток з незначними забрудненнями буду тепер прати саме на ній. Ця програма економить електроенергію, воду та час. Є в нашій пральній машині ще одна дуже цікава функція. Як тільки затестую, поділюсь враженнями.
У відгука 2 коментарі
Модератор Ольга
emily_broiako, наскільки я знаю, при тривалому натисненні на кнопку блокування має відбутися зворотній відлік, після чого ця функція увімкнеться. Але тримати варто 3-5 секуд - у Вас взагалі нічого не відбувалося з машинкою в цей час? На яку кнопку Ви натискали?
emily_broiako
Приїхав чоловік з відрядження! Розібрався ! В інструкції , як на мене, не чітко вказана кнопка , яку необхідно натискати для активізації даної функції ! Вчора вже увімкнули )) не те натискала (
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися