Elenamom
Elenamom
Знавець
Відгуки Elenamom
Коментарі Elenamom
Отримано лайків
0 Like
Elenamom
Вот и мы протестировали корм почти 2 недели. Шери ела всегда с аппетитом, проблем с пищеварением и аллергией небыло. Собака активная.Посоветовала этот корм знакомой, у неё мопс ( он аллергик). Себе уже купили новый тубус и взяли на пробу пару упаковок влажного корма. Кстати Optimeal по цене дешевле чем другой бренд, который я покупала, меня это тоже порадовало. Спасибо, что дали протестировать, теперь это наш корм #1.
У відгука 0 коментарів
Elenamom
Сьогодні з донечкою скуштували пюре яблуко-малина. Малина дуже добре відчувається. Свіжу малину Марго не їла влітку, мабуть була кисла для неї, але пюре Hame з’їла із задоволенням. Хочу підвести підсумок по продукції Hame: якісна, смачна, не визвала алергічних реакцій. Все що дитина спробувала, все їла залюбки, крім чорносливу, але я знайшла вихід і добавила його в кашу. Найбільше сподобалися фруктові пюре з творогом, їх однозначно будемо купувати тепер. І ще хочу відмітити м’ясні консерви, якшо потрібно десь в дорогу, у відпустку чи забули купити м`ясо, то м’ясні консерви дуже допоможуть в цьому.
У відгука 1 коментар
Elenamom
Сьогодні куштували фруктове пюре яблуко-чорнослив. Консистенція однорідна, на смак солодка, Марго їла із задоволенням. Для нас це велика баночка, тому ми розділяємо на два рази ( написано що можна в холодильнику зберігати відкриту). Виходить економніше купувати велику ніж маленькі 80 гр баночки.
У відгука 3 коментарі
Elenamom
Наш йорик уже пару дней тестирует корм. В предыдущем посте писала, что аллергики ( курица). К счастью, у Шери все хорошо, аллергии нет, не чешется, пищеварение в норме ( я про какахи
У відгука 2 коментарі
Elenamom
Сегодня первый день пробовали Optimeal, Шери съела с аппетитом свою порцию. У нас аллергия на курицу, хоть и написано, что с ягенком, но решила постепенно вводить новую продукцию.Дала корм пока что один раз, чтобы посмотреть реакцию. Размер и форма корма удобна для мелких пород. Отдельное спасибо за бантик, приняли водные процедуры и решили примерять, будет для особых случаев
У відгука 1 коментар