Tanysha21
Tanysha21
Новачок
Відгуки Tanysha21
Коментарі Tanysha21
Отримано лайків
0 Like
Tanysha21

Відгук дитяче харчування від ТМ"Наша Ряба "КоКо м'ясне пюре "Ніжна курочка"

М'ясне пюре українського виробництва БЕЗ ГМО, без солі,барвників, консервантів і ароматизаторів. Має натуральний склад: вода, куряче філе, рис ріпакова олія, картопляний крохмаль. Баночка має ємність 100 грам. М'ясне пюре має ідеальну лагідну консистенцію без грудочок, приемний аромат ніжної курочки від якої дитина з задоволенням їла пюре, також таке пюре малечі зручно додавати в каші. Смачно і натурально. Рекомендую всю лінійку дитяче харчування від ТМ "Наша Ряба". Бажаю процвітання і ще більш новинок. Дякуємо!
У відгука 0 коментарів
Tanysha21

Тестування м'ясне пюре з курки "Ніжна курочка"

Дитяче харчування м'ясне пюре українського виробництва "Наша Ряба" КоКо. Пюре з курки призначене для дітей від 6 місяців. Гомогенізоване. Стерилізоване.
Склад:вода, філе курчати ТМ "Наша Ряба" (40%), рис (9%), ріпакова олія (3,5%), картопляний крохмаль (3,5%).Баночка мае вагу 100 грамм.
Пюре має натуральний склад та приємний ніжний аромат курочки. Таке пюре можна додавати в каші, має лагідну консистенцію без комочків, дитині дуже сподобалась він їв з задоволенням! Смачно і натурально! Рекомендую дитяче харчування від ТМ "Наша Ряба"КоКо.
У відгука 0 коментарів
Tanysha21

Дитяче харчування від Нашої ряби КОКО

Доброго дня. Відгук про супи-пюре з курочкою та овочами, і курочкою і гарбузем. Нам сподобався дизайн баночки, якісна баночка зі скла яскрава картинка яка малюку дуже сподобалась. Ємність баночки 190 грамів, що дуже важливо розраховано на один прийом їжі.Супи- пюре призначені для дітей віком від 6 місяців, мають натуральний склад. На зовнішній вигляд пюре має однорідну масу з легким ароматом овочів та курячого м'яса, дитина їсть пюре з задоволенням ніяких негативних реакцій я не помітила. Ці супчики-пюре гарний варіант для додавання в домашній раціон дитини бо вони мають натуральний склад. Мені сподобалося дитина все з'їла. Рекомендую дитяче харчування від Нашої ряби КОКО!
У відгука 0 коментарів