Olivia
Olivia
Новачок
Відгуки Olivia
Коментарі Olivia
Отримано лайків
3 Like
Olivia

Альфлорекс - мої спостереження

Два тижні як я приймаю Альфлорекс.
На протязі перших двох днів в мене було погіршення стану - дискомфорт, тяжкість якась , було відчуття ніби даний препарат мені не підходить. Взявшись читати вкладиш (інстукцію) то зрозуміла що даний стан бути може і це не страшно. На третій день стала краще себе почувати. Змінилась частота стула, поки не зрозуміла це добре чи ні . Є незначна легкість, живіт вже не так бурчить , зменшилась частота здуття. Це мене тішить. Постійні гази мене мучили, соромно в цьому зізнаватись але це так. На даний час ця проблема повністю не зникла але вже є значний прогрес. Який приносить радість а не сором. Надалі буду слідкувати за своїм станом і вже в оцінюванні скажу свій вердикт.
А ось що ще мене потішило- наявність буклета про СПК. Багато корисної інформації щодо даної проблеми . Наприклад я не знала що в наслідок стресу та депресії може виникнути такий діагноз: Синдром Подразненого Кишечника. Тепер розумію від чого ростуть ноги в моїй проблемі. Ще таблиця з забороненими продуктами дуже дорочна- надалі буду її використовувати як памятку.
У відгука 0 коментарів
Olivia

Тестування Альфлорекс

Доброго вечора. По перше дуже рада тестувати разом з вами. На жаль про подразнення кишечника знаю не від розповідей друзів а на власній "шкурі" як кажуть. Тяжка особиста тема для мене, скажу честно. Стільки у всього зроблено , пройдено і пережитого для того щоб поставили діагноз. Відвернуло мене від смаженого і жирного само собою - за це моя шкіра говорить Дякую. Дуже люблю фрукти, овочі і солоденьке. Після маю тяжкість в животі (мутить, крутить), здуття то закрепи або діарея. Живіт у день як барабан(( а про бурчання то взагалі мовчу. Живіт сам говорить. Пройшло два тижні як я приймаю дану дієтичну добавку який містить оригінальний штамп бактерій. І вже є що сказати в своїх спостереженнях.
У відгука 2 коментарі