Lebedenko
Lebedenko
Новачок
Відгуки Lebedenko
Коментарі Lebedenko
Отримано лайків
0 Like
Lebedenko
Третім було тестування ШОКОЛАДНОГО ПУДИНГУ, СУХІ ДРІЖДЖІ,ВАНІЛЬНИЙ ЦУКОР! Я приготувала Шоколадний пиріг з вишнею!!! Рецепт був у тестувальному наборі!!!! Дотримуючись строго інструкції по приготуванні, у мене вийшов смачнющий пиріг!!! На смак суперовий, гарний на вигляд!!! Дуже файно смакував до кави і чаю!!!
У відгука 2 коментарі
Lebedenko
Другим було у мене тестування КАКАО !!! Я приготувала КЕКС по рецепті, який був зазначений на пачці!!! Готуючи кекс я строго дотримувалася покрокової інструкції !!! Хочу зазначити , що перелік продуктів у рецепті доволі простий, а кінцевий продукт вражаючий на смак і вигляд!!!! Врізавши шматок готового кексу і поливши вишневим сиропом , куштуючи його я і мої рідні були у захваті!!! Дякую!!!
У відгука 1 коментар
Lebedenko
Отримавши набір для тестування від Dr.Oetker, відразу почала тестування Почала з суміші для приготування напою "Гарячий шоколад" зі смаком лісового горіха! Приготування здійснювала строго по рецепту, вказаного на пачці! Напій вийшов густої консистенції з приємним запахом! Домінуючим смаком був шоколад і ледь відчутний смак лісового горіха. Загалом мені сподобалось, бо я не відчула штучності!!!
У відгука 1 коментар