Leon52
Leon52
Знавець
Відгуки Leon52
Коментарі Leon52
Отримано лайків
0 Like
Natali27

Vichy звинувачувати не можна звинувачувати Напробу!!!

Як в тому мультику, кому поставте в потрібному місці в заголовку.
Шановний огранізаторе та модератори даного проекту, особисто я не маю власного інтересу до даного проекту, оскільки заявку на участь не заповнювала. Але, я "тримала кулачки" за дівчаток, з якими потоваришувала на порталі і за яких хвилювалася, як і за себе, тому і зайшла переглянути список учасників. І тут мене чекав "сюрприз"... Пройшли тільки Новачки (не рахуючи 1 Знавця). Ну ладно, думаю. А потім почитала відгуки інших дівчат і сама вирішила переглянути профілі учасниць.
Що ми маємо? Із 30 учасниць тільки 3 мають активність на порталі Напробу (і їх я вітаю з відбором). Ще 1 учасниця написала відгук тільки єдиний і до даного проекту. А решта дівчаток - Нульові (а саме, не мають взагалі активності на порталі), і реєструвалися, скоріш за все, саме для цього проекту.
Хотілося б почути думку Модератора... Ви самі то вірите в правдивість відбору?
Дуже хочеться вірити, що це підступність саме бренду (хоч це і "мєлочно" з їхнього боку) і що портал Напробу в цьому не винен.
Бо спочатку був секретний проек від Мeest, тепер такий відбір від Vichy...
Навіть не знаю, що й думати.
І залишати портал Напробу не хочеться, бо мені тут подобається, вже є віртуальні друзі, з якими можна багато чого обсудити... Але якщо і наступні проекти будуть такі "чесні", то який тоді сенс від нас, простих дівчат? Просто робити загальну кількість учасників?
Чому не можна робити все відкрито і встановлювати якісь критерії відбору, щоб кожен учасник порталу бачив, чи варто реєструватися в даному проекті, наприклад, "Тільки для Києва", "Тільки для блогерів", "Тільки для тих, хто має дітей 0-3 років", "Тільки для вагітних" і т.д. Тоді взагалі не було б в учасниць претензій і питань. Все чесно і все відкрито.
Буду надіятися, що це все підступність бренду, який вирішив зробити собі безкоштовну рекламу за рахунок порталу Напробу, і що сам портал до цього відношення не має, і що наступні тестування будуть чесними і відкритими, і що мене не забанять після мого чесного відгуку.
А реальним дівчаткам з порталу і своїм вже подругам раджу не засмучуватися. Це всього лише проект, який не вартий вашої уваги. Особисто я хотіла зачекати відгуків, а потім придбати і спробувати продукцію Vichy, але після такого відбору це бажання зникло, як і бажання радити комусь даний бренд.
Усіх зі святом!!! Гарного дня!!! Чесних проектів на майбутнє!!!
У відгука 19 коментарів
Вікторія-профі
Ви праві і озвучили думку багатьох людей. «Чорна» бухгалтерія якась почалася)))
Вікторія-профі
І я щось думаю що відгуків від усіх тридцяти учасників ми з вами тут не знайдемо.... бо їх і не буде) будуть лише в інстаграмі)
Natali27
Вікторія-профі, це так. І враховуючи, що досі радісних відгуків ми не бачимо, ще раз переконуюся в правдивості здогадок дівчаток і моїх власних з приводу даного проекту.
Natali27
Вікторія-профі, ну хай там що, зачекаємо все ж таки відгуки. В мене вже "чисто спортивний інтерес" до того, скільки їх буде.
Вікторія-профі
Natali27, а я чекаю сторіс від порталу в інстаграмі, щоб перейти на сторінки учасників і подивитись що ж то за експерти такі таємничі))
Natali27
Вікторія-профі, дівчата писали, що багато з них відомі блогери. Сама їх не знаю. Але, мабуть, якщо дівчатка таке писали, то знають їх.
Natali27
Вікторія-профі, я, наприклад, не проти, якщо портал зробить проект конкретно для блогерів. Просто треба було відразу про це повідомляти. Тоді і обурень не було б тут в такій кількості. Все було б чесно і відкрито по відношенню до користувачів порталу Напробу.
Leon52
так, за Міст було прикро, дивне тестування і відбір секретний
olena.romanenko
Я вже "перегоріла" але сьогодні мені в магазині представник аптеки нахамила за пробник, кажу я ж бачила вчора, (і ту дівчата цитували, щ ок встановив їм писали що навіть рлзширюють список аптек) а вона, ні, то ТРИ ДНІ назад закрили розсилку, і не буде і не ходіть. Сюди більше (так і хотілося додати ніколи) ходять тутвсякі і виклЯнчують набори. Київ, Є. севкрюка, 2, аптека низьких цін.
olena.romanenko
А щодо основного обговорення, я думаю віщі не могли серед бухгалтерів крім напряму роздати блогерам ті набори, тому видемали нову "правдиву" акцію. А може роздавали в тому місяці, а двічі те саме французький офіс не дозволяє
Natali27
Leon52, і мені теж. Все не наважувалася замовити з Китаю. Була б така можливість протестувати, то обов'язково стала б їхнім клієнтом, якщо сервіс сподобався б. Але, якщо відгуки дівчат дійсто правдиві, то з Міст замовляти набагато зручніше, ніж з Аліекспрес.
Natali27
olena.romanenko, привіт! Та я і спочатку за Vichy "не парилася". Почитала тільки анкету їхню до заповнення про глянцеві журнали і т.д. і подавати заявеюку на участь передумала. Єдине, на що сподіваюся, що портал Напробу до цього відбору не мають ніякої участі. Бо тоді смислу далі брати участь в проекмах немає.
Natali27
olena.romanenko, але, виходячи з того, що Модератор так і не відповіла мені на цей відгук, думаю, що вони самі не знають як оправдати такий відбір, бо все чудово розуміють. Дуже хотілося б, щоб на майбутнє, працівники Напробу ухваляли списки, що надають організатори. А ще хотілося б, щоб розподіл між Новачками, Знавцями, Експертами, Досвідченими експертами та Супер експертами був примірно в рівній кількості. Щоб на кожне звання припадала 1/5 загальної кількості місць.
Модератор Ірина
Пані Наталіє, вітаємо! Ми бачили Ваше повідомлення, адже відгуки проходять попередню модерацію. Ми, саме модератори, не впливаємо на відбір учасників і не можемо пояснити, чому саме так були обрані Експерти у той чи інший проєкт. Усі умови вказані у розділі FAQ. Просимо Вас не писати здогадок, які не мають підтвердження, з повагою ставитися до адміністрації сайту, організаторів проєкту та представників брендів. Ми зважимо на Ваше зауваження щодо відбору, хоча й так намагаємося надати шанс кожному стати учасником тестування.
Natali27
Модератор Ирина, доброго дня! До порталу Напробу та до Модераторів я ставлюся з повагою. І тут мені цікаво, є вже своє коло друзів-експертів. Просто читаючи розділ FAQ, звернула увагу на те, що учасника не беруть до проекту, якщо активності немає на порталі. А в даному проекті активність була тільки в 3 дівчаток із 30. Дуже шкода, що Ви, Адміністратори порталу Напробу, не можете впливати на відбір учасників. Вважаю, що так би відбір був би більш чесний. Маю надію, що наступні тестування будуть більш відкритими і що дівчатка із різним рейтингом зможуть потрапляти в проекти приблизно в рівному відсотковому відношенні. Дякую Вам за відповідь!
Natali27
Модератор Ирина, чесно, мені сподобався відбір на Біфілакт від Простоквашино. Там в умовах прописано, що набори для дітей від 8 місяців. То я туди і не подавала заявку, бо малюку моєму ще немає 8 місяців, а старші дітки вже дорослі. Дуже хотілося б, щоб організатори вказували хоча б основний критерій відбору, тоді б не реєструвалися ті, хто під нього не підпадає. Вибачте, якщо мої коментарі для Вас образливі, не хотіла цього. Просто, заходячи часто на портал, стикаюся з деякими незручностями як в реєстрації до проектів, так і в спілкуванні з дівчатками (відсутність тих самих приватних повідомлень). Дуже добре було б, щоб ми, активні користувачі порталу Напробу, мали змогу вносити свої пропозиції, щодо покращення роботи порталу. Щоб разом з вами, Адміністраторами, та технічною командою порталу, зробити портал популярним та зручним у користуванні. Гарного дня!!! Чудового настрою!!!
Модератор Ірина
Natali27, заповнення заявок це збір інформації не тільки для відбору, а й для вивчення ЦА. Якщо ми розкриємо критерії відбору, повірте, всі бажаючі одразу ж вкажуть "правильну" для відбору географію, наявність дітей (котів, собак). До того ж, жоден сервіс тестування не розголошує свої критерії відбору. І за майже 10 років це правило, нашою компанією, не змінювалося. Що стосується особистого листування, ми передали побажання керівництву. Але це не такий швидкий процес для втілення в життя. Дякую! І Вам чудового дня та настрою!
Natali27
Модератор Ирина, щиро дякую за відповідь. Тепер багато що для себе прояснила з приводу анкет й реєстрації на проекти. Буду вдячна, якщо в майбутньому буде змога писати в приват дівчаткам та спілкуватися з вами, Модераторами в пп, а не на загал, як зараз.
tashavolchik30
Гарного Вам тестування)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Leon52
Мужчинам тоже нужно за собой следить, не меньше, чем женщинам. Поэтому, хотелось бы тоже поучаствовать.
У відгука 4 коментарів
Модератор Ольга
Leon52, несомненно, мужчинам следует тоже следить за внешностью. НО, все-таки женская линейка сильно отличается от мужской. Поэтому, для сильной половины есть специальная линейка http://www.biokon.com.ua/explore/for_men - там и гели для умывания, и крема, и для ухода за руками - выбрать есть из чего ;)
Leon52
ну, как не подойдет мне, то подойдет жене
Модератор Ольга
Leon52, тогда пусть регистрируется супруга - нам важно все знать непосредственно из первых уст!
tashavolchik30
Гарного Вам тестування)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися