Уляна Фельд
Уляна Фельд
Експерт
Відгуки Уляна Фельд
Коментарі Уляна Фельд
Отримано лайків
0 Like
Уляна Фельд

А можна і без хвороб) зміцнюємо свій імунітет з Bactoblis

#naprobu #naprobuua #naprobu_відгуки #naprobu_Бактобліс #Бактобліс_відгуки
Минулого місяця мій малюк вперше пішов в садок. По збігу обставин також в липні ми отримали на тестування від Naprobu респіраторний пробіотик з вітаміном D³ Bactoblis
Так ось, після місяця тестування, хочу поділитися враженнями. ⬇️

Спочатку трішки інформації про продукт.
Використовується як додаткове джерело пробіотику Streptococcus salivarius K12 та вітаміну D³ з метою створення оптимальних умов для підтримки нормального мікробіоценозу мікрофлори верхніх дихальних шляхів, в тому числі слизової оболонки ротової порожнини, стійкості організму до інфекцій верхніх дихальних шляхів, особливо в період сезонних захворювань. Пробіотрик здатен пригнічувати ріст збудників інфекції в ротоглотці. Препарат не є лікарським засобом, а лише використовується як дієтична добавка.
Пробіотрик з приємним полуничним смаком у вигляді саше. Приймається перед сном після чищення зубів. Дитині подобається)

Найбільшим страхом кожної мами, і мене в тому числі, є те, що дитина часто хворіє. Перший місяць в садочку = щоденне відвідування без прогулів😉😁 Мама щаслива, бо має більше вільного часу, а дитина звикає до садку) Досвід тестування даного засобу позитивний, продовжуємо далі🤗
У відгука 0 коментарів
Уляна Фельд

З пробіотиком Bactoblis не страшно йти вперше у садочок!

Наше тестування даного препарату співпало з адаптацією сина в садочку.
Чесно признаюся - великих надій не мала. Але! Але! Але!
Весь липень = щоденне відвідування без жодного прогулу. Найбільший страх мами, що захворіє дитина, розвіяно. Виявляється, що можна інакше) Дякуємо за можливість спробувати даний препарат для сина!
##naprobu #naprobuua #naprobu_відгуки #naprobu_Бактобліс #Бактобліс_відгуки
У відгука 1 коментар
Уляна Фельд

Неймовірно ароматний відгук про Perwoll

Такого ароматного гелю для прання у мене ще не було! Перволь від #naproby перевершив всі мої сподівання. Тепер детальніше і по-порядку)
1 - відкривши кришечку засобу - я закохалася в цей запах. Без перебільшень - це дуже приємний моєму носу аромат 😁 Свіжість, чистота, нотки квітів заполонили мій дім з Perwoll.
2 - після прання речей я помітила реальний результат насиченості кольору. Була проблема з дитячими речима, адже дуже часто перу їх і колір втрачається. А тепер речі не спираються 🤗
3 - гель якісно виконує свою роботу - відпирає брудні речі без проблем (так само нюанс з дитячими речима)
4 - стильний дизайн упаковки засобу не може не радувати око кожного разу, як заходжу у ванну.
Я дуже задоволена, що беру участь у тестуванні такого засобу. Неодмінно буду купувати #perwoll і надалі.
У відгука 0 коментарів
Уляна Фельд

Тестування сиворотки від Avon

Дуже чекала саме цей продукт на тестування. І дуже зраділа, коли побачила сиворотку у наборі.
Відразу до плюсів: гарна консистенція сиворотки, зручний дозатор, приємний аромат. А от з мінусів - лишає липкість на обличчі, що мені не дуже сподобалося. Користуючись 2 тижні продуктом, результат мені сподобався. Помітно свіжіше обличчя, менше шелушінь для моєї комбінованої шкіри. Для зимової пори року саме те.
Дякую за таку можливість тестування naprobu i avon♥️
У відгука 1 коментар
Уляна Фельд

Відгуки тестування продукції Avon. Гель для душу

Після отримання посилочки я була дуже задоволена тим, що саме гель для душу і сироватка випали мені на тестування. Чомусь саме це хотіла найбільше 😀
Отже, гель для душу мене неймовірно порадував. Аромат, мммм просто, ну дуже смачний! На літо люблю більш свіжі запахи, фруктові, квіткові, а от для зими - саме те. Відразу нагадав мені смак імбирних пряників і запашного глінтвейну. З гелем у нас одні плюси: ніжна перламутрова текстура, густа піна, великий об'єм, приємний дизайн упаковки. Гель добре змивається і залишає за собою відчуття свіжості на цілий день. Ну і смачний аромат тіла.
Дякую за такий продукт ♥️ Однозначно найкращі рекомендації!
У відгука 0 коментарів