kostiu4ka
kostiu4ka
Новачок
Відгуки kostiu4ka
Коментарі kostiu4ka
Отримано лайків
2 Like
kostiu4ka

Тестування підгузників та серветок Pampers

Такий маленький, а вже експерт! Тестуємо продукцію Pampers - супер тонкі та поглинаючі підгузки, а також гіпоалергенні вологі серветки. Дитина в захваті - мама щаслива. Дякуємо Naprobu за довіру.

Перше враження було дуже неоднозначне. Оскільки після початку користування памперсами у малюка розпочалась алергія в зоні підгузника. Виникла підозра, що це реакція на новинку. Ми декілька разів змінювали марки, але ситуація не покращувалась. В підсумку у нас підтвердилась алергія, але підгузники тут ні до чого. Тому після декількох тижнів ми вирішили повернутись до тестового набору.
Друге знайомство пройшло більш вдало. Як вже багато мам зазначало - підгузники дуже тонкі, що дуже актуально на теплу пору року. Подобається поглинання (син цілу ніч у них спав, на ранок жодних протікань і сіднички сухі). Присутній легкий аромат, який особисто для мене є швидше мінусом (після алергії з обережністю ставлюсь до дитячої продукції з ароматами). Також не вистачає індикатора наповнення підгузника. Не скажу що це супер необхідна функція, але все-таки зручно. Також подобаються застібки, які забезпечують щільне прилягання підгузника до тіла. Також користувались серветками - ніжно гарно очищують, подобається текстура. Алергічних реакцій не виникло. В загальному враження про продукцію хороше, будемо користуватись в майбутньому.
#naprobuua #naprobuua_pampersactivebabu #pampers #pampers_active_baby #naprobu_відгуки #pampers_вибірмам
У відгука 0 коментарів