turovasveta
turovasveta
Експерт
Відгуки turovasveta
Коментарі turovasveta
Отримано лайків
18 Like
Natali27

Интенсивный скраб для тела "Кофе"

Пока все, и я в том числе, с нетерпением ждут результатов отбора, хотела бы немного рассказать о своем любимом скрабе для тела от Eveline Cosmetics. Возможно кому-то эта информация будет актуальной.
Пользуюсь им уже чуть больше года (купила уже второй тюбик) и пока что менять на другой не собираюсь.
Сам скраб прозрачный (радует отсутствие красителей), с мелкими частицами кофе. Аромат сладковато-кофейный, довольно приятный, особенно для любителей кофе.
Скраб очень легко распределяется по влажной коже, мелкие частички кофе отлично отшелушивают ороговевшую кожу. После смывания кожа становится нежной, гладкой, увлажненной.
Читала о нем отзывы, то встречала и негативные, что он не подошел, было раздражение.
Конечно такое может быть, ведь это косметическое средство и не всем оно может идеально подойти.
Лично у меня приятный опыт использования даного скраба. Никаких негативных последствий за столь длительный период использования пока не наблюдалося.
У відгука 24 коментарів
olena.romanenko
Дzкую дуже, справді цікаво, я не п'ю каву, але запах дуже люблю) Eveline не перестають дивувати!
Bulavo4ka
Ваууу я обожаю скрабы,как я поняла это скраб для тела ,верно? Нужно обязательно купить и попробовать,хоть кофе не пью но запах нравится)
Natali27
Bulavo4ka, да это скраб для тела. Очень классный. Может кому-то и не понравится, но я от него кайфую больше года. Даже будучи беременной его использовала.
Bulavo4ka
Natali27, все,нужно срочно пробовать,я полюбила скрабы и для лица и для тела, раньше я их не воспринимала,а сейчас поняла что скраб лучше трёт чем мочалка,и от него кожа прям бархатистая, теперь пользуюсь тоже,мне подарили баночку ещё на 8 марта,досих пор,и тоже с кофе,но не от eveline,я балдею,такой найти не могу, теперь ваш отзыв нашел замену моему,я эту баночку видела ,но даже не обратила внимание что это скраб, спасибо
Інна Білань
А для обличчя якимись цієї фірми користувались?
Lwiwska_Pani
Natali27, я коли була вагітною не пила каву і казали, що на косметичні засоби її також не можна., бо через шкіру у кров потрапить. Але тоді були інші часи, зараз може нові дослідження є на цю тему)
Velina
Дякую вам за цей коментар відгук. Обов'язково і я спробую. Якраз в планах купити скраб для тіла.
Natali27
incya, в нашому магазині для обличчя я скрабине знайшла, тому замовила у подруги іншої фірми. Якби був і для обличчя фірми Евелін - взяла б точно. Якщо судити по даному скрабу - то якість не гірша від дорожчих брендів і склад досить непоганий. Як тільки з'явиться в нашому магазині скраб для обличчя - обов'язково куплю і спробую.
Natali27
Velina, обов'язково спробуйте! Якщо аромат кофе вам приємний, то думаю, що вам сподобається.
Rivnianka Panianka
Спасибо большое, очень люблю и кофе, и запах, и вкус
Natali27
Lwiwska_Pani, а мені під час вагітності дуже хотілося кави. Гінеколог дозволила пити геть трішки і слабеньку робити. Пила іноді таку зранку, але не зловживала. А від скраба які можуть бути особливо наслідки? Я ж не залишаю його на шкірі. По інструкції там треба нанести на вологу шкіру і протягом 3 хв масажувати/розтирати, а потім змити все. Сильно глибоко в шкіру не встигне впитатися. Та й раніше взагалі відношення і до вагітності і до новонародженої дитинки були
Natali27
Lwiwska_Pani, відправився попередній коментар раніше, ніж встигла дописати його? Раніше було зовсім інще відношення до вагітності. Зараз трішки спростували і прибрали деякі заборони. Раніше дівчата взагалі забувади про макіяж під час вагітності, а зараз хоча б губки? чи оченята?? підфарбують, та й зачіску?‍♀️, манікюр? зроблять. І хто ж знає, як правильніше? В кожного покоління своя правда і всої правила.? Приємного вам вечора та удачки у відборі?
Rivnianka Panianka
Natali27, я думаю убрали не забороны а забобоны) удачи вам всем! И девочкам и бабушкам ;)
Lwiwska_Pani
Rivnianka Panianka, так то точно))) стільки всього "не можна" було)))
Bulavo4ka
incya, я брала якось собі і самі нам дуже сподобався ,зараз автозасмагою користуюся від цієї фірми, потрібно якось буде написати відгук до і після нанесення
Natali27
Rivnianka Panianka, можливо і так. Бо раніше взагалі багато чого не можна було робити.
Natali27
Bulavo4ka, було б цікаво ваш відгук почитати, перш ніж купувати товар.
olena.romanenko
Natali27, ой, мені теж намагалися люди щось розповідати, що не можна, то не омжна. Але я не слухала. Взагалі вважаю, що вагітні дуже схильні до панки. чого до ни додатково лізти та страхати. Особливо, коли перша дитина і не знаєш, чого чекати в день Х, а тут ще 9 місяців якість дурні правила.
Інна Білань
Bulavo4ka, скраб для обличчя?
olena.romanenko
incya, сам цей для тіла) а для обличчя ще шукають)
Інна Білань
olena.romanenko, та я власне і запитувала чи є в Евелін скраб для обличчя
turovasveta
1000 раз видела этот крем но не думала и не соизволила прочесть что это скраб,так как он стоял где все для бани,я даже не могла подумать, теперь буду знать,тоже прикуплю
olena.romanenko
incya, я не зрозуміла, вибачте
Natali27
turovasveta, может те кто выставляли скрабами в бане пользуются?
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
nerejan

В очікуванні... реєстрацію завершено

Нехай всім хто дуже прагнув поталанить, всі хто не отримає набори - не засмучуйтеся, тут багато всього. Мені дуже несподівано було дізнатися що на пробу давали техніку) думав тут лише краса

Бажаю всім робити чудові тестування, яскраві фото, а ми чи матимемо та коментуватимемо все разом, бо тут спільнота прямо як родина!
У відгука 6 коментарів
Natali27
Дякую за ваші побажання! Так, дійсно, тут дуже цікаво спілкуватися, ділитися враженнями. Теж бажаю вам успіхів у відборі.
proshakovaoksana
Да, технику здесь тоже тестируют, но как правило участников единицы. Очень интересно наблюдать за подобными ьестирлвпниями и ещё лучше попасть в список экспертов когда эта вещи тебе очень нужна дома!
Vasi
Дякую Вам також удачі)))
turovasveta
proshakovaoksana, я читала отзывы за технику,но там по-моему нужно ещё доплачивать если я правильно поняла , только сумма на много меньше чем в магазине!!!
proshakovaoksana
turovasveta, да, это действительно так, на сколько я помню то оплачивать нужно 50%, хотя могу ошибаться, в пусловиях пишут
nerejan
turovasveta, ну мені поки не дуже треба, але якби я реєструвався то лише на те, що треба і так купляти. і так і так грощі витрачати, то вже краще купити те, що дорожче за півціни, ніж за ту ж саму суму, але гіршої якості. Ну це як на мене. Техніка точно не так як косметика коштує) Хоча і не в кількості 30 шт -100 шт роздається...
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Kris

Затаив дыхание

С нетерпением жду списки 100 счастливчиков, которым повезло стать участниками тестирования косметики Eveline. Конечно надеюсь, что я попала в их число, мне бы очень этого хотелось. Желаю всем удачи. Тем кто прошёл-ждём от вас развёрнуты и подробных отзывов, а кому не пощасливилось попасть в сотню участников, не расстраиваться, а ожидать следующего шанса?
У відгука 1 коментар
turovasveta
Посмотрим список,не попадаем , главное не расстраиваться,попадём столько отзывов можно написать по каждому крему,Евелин молодцы и сайт напробу ,что даёт такую возможность узнать о новинках да ещё и протестировать
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Vasi

Eveline Cosmetics - суперфуди для твоєї шкіри

Ось і настав той день якого всі так чекали. Навіть не віриться що сьогодні буде вибрано 100 щасливчиків?. Тому нехай удача посміхнеться всім хто цього заслужив, вірив і дуже хотів, і кому дуже потрібно. Всім учасникам нехай щастить??????????????????????????????????
У відгука 1 коментар
turovasveta
И вам пусть повезет, спасибо за такое яркое пожелание,Евелин думаю предоставит шикарный набор для нашего тела,лица и ручек
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
ushechka

Желаю всем девочкам удачи?

Наверное все как и я ждут этот заветный список участников. Всем искренее желаю удачки. Хотелось бы и самой протестировать эти кремчики ведь после моря кожа пострадала от солнечных лучиков и требует увлажнения и питания. Всех кто попадёт в сотню счастливчиков заранее поздравляю и желаю хорошого тестирования и отличного настроения?
У відгука 3 коментарі
Natali27
Спасибочки! Вам тоже отличного настроения и удачи в отборе!!!???
turovasveta
Благодарю,и вам удачи,всем очень хочется и я не исключение!
olena.romanenko
Не лише сонце, а й пісок, ми хоч не на морі, але дитина так осипається, що всі ноги сухі)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися