Lwiwska_Pani
Lwiwska_Pani
Новачок
Відгуки Lwiwska_Pani
Коментарі Lwiwska_Pani
Отримано лайків
5 Like
Lwiwska_Pani

Може на це тестування оберуть хоч пару жіночок 50+

Дуже цікаві тестування, прямо радію. Шкода, що не потрапляю, але не втрачаю надії, може це мій шанс, якраз перевіряла пошту, а там анонс нового крему на тестування....
У відгука 2 коментарі
Lwiwska_Pani

Якщо Немає Соцмереж, то я не беру участі??

Доброго дня. Заповнила анкету, маю відносно коротке, трохи хвилясте волосся, фарбоване через сивину. Хотіла б фен протестувати. Бо утюжком не користувалася, а для плойки закоротке таки мое волосся.

Фен би допоміг змоделювати мій "боб" )

Але маю питання до організаторів, в анкеті є питання про соцмережі, а я в свої 50+ користуюся більше поштою та читаю новини. Чому одразу не вказано, що якщо немає соцмереж, то не варто і заповнювати?
Чи все ж таки є шанс в таких як я,
що вміють користуватися Входом але не дуже вірять мережам
Відгуки планувала залишати на всіх вказаних порталах + тут в НаПробу?

Дякую
У відгука 0 коментарів
Lwiwska_Pani

Діти нагадали, що вже останній день - реєстрацію закрили!

Шановні експерти сайту "на пробу". Дякую за можливість спілкуватися та ділитися досвідом. На мої дописи стільки коментарів. Дівчата, дякую і вам за побажання успіхів. Дуже вдячна фірмі Евелін, що пропонує такі цікаві тестування. Я маю широку мережу знайомих, працюю в магазині і кожного дня бачу сотні людей) але все-рівно хочеться ще поговорити тут з вами :) Всіх благ вам та успіхів завтра! Реєстрацію завершено, чекатимемо хто буде тестувати) 100 наборів - велика кількість.
Ще раз всім дякую - організаторам, виробнику косметики та дівчатам, що тут є експертами!
У відгука 7 коментарів