AnnaKozachuk
AnnaKozachuk
Новачок
Відгуки AnnaKozachuk
Коментарі AnnaKozachuk
Отримано лайків
0 Like
H.Marinka

Гранола АХА з ягодами

Дуже сподобалась мені ця гранола. Смак ягід дуже сильний. Їх досить багато. Саме ягідну гранолу люблю робити з йогуртами, грецьким або з наповнювачами. По грамах її на 100г менше ніж інших гранол, тому трохи дивно, бо горіхи мали б бути дорожчі за ягоди. На жаль, не можу їсти гранолу як снек, тому що маю багато пломб і зуби болять таке гризти, тому завжди або з йогуртом, або з кип'яченою водою. Це дууууже смачно!!! Всім рекомендую ягідну гранолу, тому що вона нереальна. Я завжди додаю до неї фрукти (яблука, банани, персики) виходить ще смачніше! Чесно, вона мені дуже подобається, і дуже шкода що вона не для щоденного вживання, через велику кількість цукру... Але якщо її їсти 2-3 рази в тиждень то шкоди не буде! Хто ще не пробував її - обов'язково спробуйте, тому що кожен має відчути її ягідний смак. . Але, я звертаю увагу виробників на те, що потрібно зменшити кількість цукру в гранолі, тому що з такою кількістю як є зараз - це не здорова їжа. _________ Також поділилась вівсяною кашею з татом. Він старої закладки, їсть вівсянку зварену на молоці, яка перетворюється в липку розмазню... Він навіть не знав, що вівсянка може бути такою смачною, з ягідками, і що робиться просто за 5 хвилин. Дуже йому сподобалась, і сказав що тепер буде таку купляти всім нам і брати на перекус на роботу?
У відгука 2 коментарі
AnnaKozachuk
Мені теж ягідна гранола прийшлася до смаку!
tashavolchik30
Гарного Вам тестування)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
irina1479

Вкусный Премиум завтрак и гранола АХА

Вкусный Премиум завтрак сегодня удивил быстротой и ароматом. Мне понравилась масса вариантов в условии приготовления. Инструкция или вкусы разных потребителей предусматривают использовать кипяток, но можно теплый свежевыжатый сок, йогурт, молоко или какао. Я выбрала гарячий вариант и осталась довольна результатом. Вкус не нарушился, орешки в карамели хрустели, а запах не нарушился, т.к. не нужно варить. Я люблю сочетание сладости и сыра, который не много соленоватый, как на фото. Моя семья предпочитает йогурт с гранолой АХА. Очень понравился вкус карамели и орехов.
У відгука 3 коментарі
Annet_days
Интересно вариант подачи с сыром и грушей, нужно обязательно попробовать
AnnaKozachuk
Цікаве поєднання з сиром!
tashavolchik30
Гарного Вам тестування)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Annet_days

Гранола AXA

Мы фанаты гранолы от AXA давно, пробовали все вкусны и поэтому очень ждали новинку - ореховую гранолу. Очень радует наличие большого количества фруктов и орехов в граноле. Я конечно больше полюбила ягодную, а вот муж ореховую и был не против ее скушать сам. Я люблю гранолу с йогуртом, а муж с молоком. Это очень быстрый и супер вкусный завтрак, особенно если у Вас совсем нет времени готовить. Кстати, в этот раз мы оценили этот пункт тоже очень сильно, так как я уехала, а муж остался сытым и довольным благодаря граноле.
У відгука 3 коментарі
AnnaKozachuk
Треба обов`язково спробувати гранолу з йогуртом, думаю буде смачно!
olenyuk
Які різні у Вас з чоловіком смаки)))
tashavolchik30
Гарного Вам тестування)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися