olenyuk
olenyuk
Експерт
Відгуки olenyuk
Коментарі olenyuk
Отримано лайків
8 Like
olenyuk

Немає мами

А що робити, коли мами уже немає з нами? Чи можливо тоді прийняти участь з донькою?
У відгука 1 коментар
olenyuk

Всім здоров'я

Перехворіла короною. Виникли проблеми з кишечником, чи то від прийому антибіотиків, чи то через посаджену імунну систему. Але, вибачте на слові, в туалет по два дні не можу сходити. Врач порекомендував пропити пробіотики. Звичайно, купила, п'ю, але було б цікаво спробувати ще й ці, таких не бачила у нас на полицях. Всім здоров'я. І нехай по менше буде коронованих.
У відгука 3 коментарі
olenyuk

Область

А Київська область братиме участь? Ірпінь, Вишневе?
У відгука 1 коментар
olenyuk

Анкета

Шановні модератори, чи можливо перевірити, чи я правильно добавила посилання на фейсбук в анкеті? Робила це вперше з телефону і трішки заплуталась)
У відгука 1 коментар
olenyuk

Гарячий шоколад

Ледь не забула написати враження про горячий шоколад. Чесно кажучи я більше люблю хороший чорний чай, але не проти протестувати і щось новеньке, типу горячого шоколаду. Так от, висипала я вміст одного пакетика в горнятко і залила 125 мл свіжого коров'ячого молока. Перемішала і помістила в мікрохвильову піч потужністю 750 Вт на 1 хв. Потім ще збила піну на кавомашині (добавила від себе). Результат вийшов цікавий, смачно, консистенція вершковоподібна, відчувається запах рому. Але, як на мій смак, приторно солодко... все таке - я чаєман))) Приїдуть на свята діти, дам продегустувати ще і їм, цікаво які будуть їх враження. Як спробувати щось нове - можна, але, щоб на постійній основі - нажаль, не моє.
У відгука 1 коментар