ideinich
ideinich
Знавець
Відгуки ideinich
Коментарі ideinich
Отримано лайків
1 Like
ideinich

Коко це любов ❤️

Завершуємо тестування пюре КоКо від ТМ "Наша Ряба". І хочу сказати, що ми залишились ну дуже задоволені якістю та смаком цих пюре. Супчики дуже смачні та поживні. Консистенція в міру густа, з приємним смаком і ароматом курячого м'яса з овочами. Склад натуральний, що теж радує. Найбільше донечці з усіх смаків зайшло куряче пюре.
Алергічних реакцій та будь яких інших небажаних реакцій за час тестування не було. В цілому враження від новинки тільки позитивні! Однозначно будемо і надалі купувати і радити друзям.
У відгука 0 коментарів
ideinich

Смачна новинка українського виробника. Починаємо тестувати)))

Нарешті ми з моїм маленьким "експертом" отримали тестовий набір. Тож починаємо тестувати)))
Перші враження приємні, починаючи від дбайливо загорнутої кожної баночки в плівку, закінчуючи складом пюре і його смаковими якостями.
До того ж, мене особисто, дуже тішить той факт, що це продукт українського виробництва, а відповідно, купуючи харчування для дитини,
можна підтримувати економіку власної країни. Це перший продукт ТМ "Наша Ряба" призначений для дитячого харчування, але враховуючи той факт,
що сама ТМ досить давно на українському ринку і відома всім, сумнівів в якості абсолютно не виникає. Першим ми вирішили спробувати
пюре з ніжної курочки. Смак приємний, має аромат свіжезвареної курки. Консистенція досить густа, але при цьому не суха. Склад продукту теж порадував:
абсолютно натуральний, без будь-яких хімічних домішок. Тож з задоволенням будемо купувати і рекомендувати нові пюре "Ко-Ко" від ТМ "Наша Ряба"
У відгука 2 коментарі
ideinich

Cooker Box - від інтернет -магазину Cooker. М‘ясо та до м‘яса.

Уважаемые модераторы, подскажите пожалуйста что делать если на сайте Cooker были оставлены отзывы, но после модерации они так и не появились. Это получается что условия выполнены не до конца? Или оставлять снова отзывы?
У відгука 1 коментар
ideinich

Cooker Box - від інтернет -магазину Cooker. М‘ясо та до м‘яса.

Не пришла ссылка на отзыв в интернет-магазине. Что делать? А сегодня уже 6 число.
У відгука 3 коментарі
ideinich

Как узнать все ли условия выполнены?

Не могу понять опубликовался ли мой отзыв на сайте напробу. В самом разделе отзывов не вижу кнопки оставить отзыв. Написала в вопрос-ответ, и тоже не публикует. Запуталась совсем))
У відгука 2 коментарі