Алла Храпова
Алла Храпова
Знавець
Відгуки Алла Храпова
Коментарі Алла Храпова
Отримано лайків
4 Like
Алла Храпова

Маю тільки приємні враження

Отримала на тестування безфосфатні пральні еко-порошки ТМ "TRONA". Перше, що мене приємно вразило-це те, що виробник положив у посилку всі свої сертифікати відповідності, висновки державної санітарно-епідеміологічної експрертизи і це додає більшої довіри до товару. Сподобалась зручна упаковка на застібці та мірна ложка, звичайно ж склад класний, порошок не має яскраво вираженого запаху, а просто приємний м'який запах, який нагадує аромат солі і при цьому це не мішає випраним речам мати свіжого аромату. Я зразу ж вирішила дати найскладнішу задачу для порошка-випрала робочий одяг чоловіка, який до цього служив уже багато часу. Режим був при 40 градусах, положила я 5 мінних ложок, ніяких кондиціонерів не додавала і результатом була задоволена. Одяг дійсно гарно виправся, звичайно не на 100%, так як це вже не можливо, але дуже добре. Слідів порошку не залишається, так як це буває часто з іншими і аромат свіжості є, а головне, що він екологічний. Все видно на фото. Можу сміливо рекомендувати!!!
У відгука 8 коментарів
МаринаБейдик
Ого,фото просто вражає! Костюм досить добре виправся,та навіть колір яскравий став
.Olga.
А який обсяг мірної ложки?
Kohomita
Я вже місяців 6 користуюся лише пральними порошками TRONA та дуже задоволена. Мабудь, вже є експертом з прання цим пооршком та всім раджу :)
Kohomita
Я вже місяців 6 користуюся лише пральними порошками TRONA та дуже задоволена. Мабудь, вже є експертом з прання цим порошком та всім раджу :) Відмічу одразу, що часу на побутові клопоти обмаль. Тому прання без додаткових замочувань та додавання додаткових засобів - це не про мене. Дуже радію, що пральний порошок TRONA забезпечує якісне та безтурботне прання. За цей час відіпрала всі білі речі та вони знову стали найбілішими серед білих, улюблені скатертини використовую не задумуючись чи відіпру - знаю точно, що відіпре пральний порошок TRONA Universal.
МаринаБейдик
Kohomita, а де купуєте порошок? Хочу спробувати біли речі зробити більшими теж
Kohomita
МаринаБейдик, Купую в інтернет-магазині компанії "Меледом Трейдерс" - https://nowasteukraine.com/g91741819-eko-sredstva-dlya. Обслуговування на висоті і товар завжди в наявності. Паковання 2 кг вистачає на місяць-півтора.
SandraAlex
Гарно відіпралося. Цікаво, а якщо замочити довше, може і інші плями б відійшли?
Алла Храпова
SandraAlex, Це взагалі без замочування. З замочуванням думаю результат був би набагато кращим.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Аліна Рукавец

Повністю задоволена

Нарешті випробувала всі види порошків, які отримала на пробу від ТРОНА. Можу з легкістю сказати, що задоволена ними на всі 100%.
По перше була приємно вражена відразу як отримала їх. Те що виробник поклав сертифікати якості, це великий плюс, що можна детальніше ознайомитися.
По друге сподобалися запахи, вони не сильні, досить ніжні.
І найголовніше це те що гарно відпирається одяг. Звичайно застарілі плями повністю не випралися, але результат все рівно чудовий.
У відгука 3 коментарі
misstress452
Дуже дякую за відгук, треба все ж таки спробувати! А яка норма на одне прання?
Алла Храпова
misstress452, В середньому потрібно скласти 4 мірні ложки порошку
Аліна Рукавец
misstress452, ложила 3 ложки, але було не багато речей👍
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Olga Karapysh

Пральні порошки TRONA: ефективність, безпека та екологічність

Вітаю! Це моє перше тестування! Я з сім’єю була на відпочинку і, повернувшись додому, на мене чекала посилка з пральними порошками TRONA. Перше враження при відкритті коробки було дуже позитивним. В ній були три упаковки порошку TRONA (універсальний, для прання кольорових речей і для дитячих речей), ціла купа сертифікатів якості та відповідності (що дуже здивувало) і подарунки (блокнот для нотатків, кулькова ручка і поліетиленовий пакет).
Розпочала я своє тестування звісно ж з важкої артилерії: після відпочинку багато брудних речей (особливо у хлопців). В хід пішли білі речі і порошок TRONA universal. Прала в пральній машинці при t 60 градусів, клала 5 мірних ложок як для дуже брудної білизни (згідно таблиці на зворотній стороні упаковки). Що я отримала в результаті прання:
1) білі шкарпетки старшого сина, який проходив в них один день, посвітлішали, але все ж таки не ідеально білі (на фото видно);
2) плями від кетчупу (що ж ще на відпочинку їсти, окрім гамбургерів?))) на білій футболці старшого сина теж відіпралися не ідеально, залишилися рожеві плями (плямам було 3 дні, тканина футболки – 100% бавовна);
3) рожева помада на білій футболці мого чоловіка (я необережно до нього притулилася) відіпралася ідеально, навіть натяку не залишилося (плямам теж 3 дні, тканина футболки – 100% бавовна)
У відгука 14 коментарів
МаринаБейдик
Кетчуп взагалі важко відіпрати. Спробуйте попередньо замочити в цьому порошку. Має дати кращий результат
.Olga.
Не знала, що лінійка пропонує порошок ще й для дитячого. Мабуть,неуважно читала анонс проєкту.
Kohomita
В мене застарілі плями на білих на речах відіпралися пральним порошком TRONA навіть при низькій температурі. При високих температурах речі з плямами не перу - максимальна 50 градусів. Плями від томатів відіпралися 100% на другий раз прання.
Olga Karapysh
МаринаБейдик, дякую за пораду, я думаю, що при повторному пранні цим порошком все буде добре, тому що вже при першому пранні плами значно посвітлішали)
Olga Karapysh
Kohomita, в мене в пральній машинці такий режим для бавовняних речей. Я сподіваюся, що і в мене за другим разом ці плями відперуться)
Olga Karapysh
.Olga., так TRONA Sensitive екопорошок для дитячої білизни, виробів з бавовняних і лляних волокон.
SandraAlex
Не купую білі шкарпетки, бо їх важко відіпрати. А те, що помада відіпралася - це дуже класно, не всі засоби з нею можуть справитись.
Olga Karapysh
SandraAlex, я з Вами згодна: білі шкарпетки простіше викинути ніж відіпрати:), менше витратиш сил і нервів:)
Алла Храпова
Я прала дитячим порошком шкарпетки, також де була-погано відіпралось, можливо потрібно було замочувати.
МаринаБейдик
SandraAlex, В мене дитина дуже любить білі колготи 🤔🙂 то для мене це постійна мука... Взяла цей пральний засіб на замітку. Спробую ще ним випрати
.Olga.
Olga Karapysh, буду знати тепер. :-)
Olga Karapysh
Алла Храпова, так, дійсно. Я теж білі шкарпетки спочатку замочую, але це ж тестування, хотіла спробувати без замочування (а раптом станеться диво))
Olga Karapysh
МаринаБейдик, насправді цей порошок мені сподобався, але все ж таки білі шкарпетки потрібно замочувати (дива не сталося)
МаринаБейдик
Olga Karapysh, Так, білі речі потребують більш детального підходу та трохи,щоб попередньо їх замочили
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися