Буримська Юлія
Буримська Юлія
Новачок
Відгуки Буримська Юлія
Коментарі Буримська Юлія
Отримано лайків
0 Like
Буримська Юлія
Користуюємося сумішшю НАН оптипро трохи більше тижня. Однозначно можна сказати, що дитині смачно. Вона в нас до їжі дуже перебірлива. Раніше іноді в дочки після інших сумішей було здуття живота, після НАН такого помічено не було. Моя дитина деякий час назад відмовилася їсти овочі, трохи хвилююся з цього приводу. Але оскільки в цю суміш входить багато корисних речовин, то маю надію, що це хоч трохи наповнить організм вітамінами, яких їй через це не вистачає
У відгука 3 коментарі
Модератор Ольга
Буримська Юлія, зовсім ні в якому виді не вживає? Спробуйте додавати їх у інші страви, щоб овочі були "непомітні". Адже, чим старшою стає дитинка, тим більше вітамінів їй необхідно, а у суміші їх необхідний щоденний мінімум, щоб не сталося гіпервітамінозу.
merima0707
я даже котлетки делала и овощные пюре ,когда ребенок не хотел есть их,с добавлением смеси))В интернете много рецептов))
Буримська Юлія
Вже все стало нормально. Причиною цієї тимчасової відмови було прорізування зубів, після прорізування апетит повернувся
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Буримська Юлія
Хочу описати свої враження після двох тижнів тестування. Запах засобів приємний, молочний. Маю довге волосся, тому на теперішній час засобів лишилося вже менше половини, отже не можу сказати, що вони економні у використанні. Легке розчісування як волого, так і сухого волосся. Кінці волосся січуться та ламаються так само, як до тестування засобів Nivea. Головний ефект який відмітила для себе - волосся реально стає більш м'яке та приємне на дотик.
У відгука 2 коментарі
Модератор Ольга
Буримська Юлія, а скажіть, на скільки вистачало 250 мл інших шампунів? Що ж до посічених кінчиків - їх врятує лише перукар :( Нажаль, жоден засіб не зможе "склеїти" чи відновити їх.
Буримська Юлія
В інформації про проект чітко вказано "Белок восстанавливают поврежденные пряди, лечат истончения и секущиеся кончики". Не помітила зазначеного ефекту, тому і написала це у свій відгук
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися