Crazy84
Crazy84
Експерт
Відгуки Crazy84
Коментарі Crazy84
Отримано лайків
19 Like
Crazy84

Вітаю!

Вітаю учасників тестування! Дуже шкодую, що не потрапила в список. Буду з нетерпінням чекати відгуки, дуже цікаво!
У відгука 0 коментарів
Crazy84

Два тижні солодких снів з Мелоксонін ❤️

Ось і добігають кінця два тижні тестування Мелоксоніну. Звісно, флакон ще не закінчився, тому продовжую далі...
Мій сон став міцніше і спокійніше, моя нервова система заспокоїлася і організм почав повноцінно відпочивати! Нарешті я висипаюсь завдяки чудовому препарату Мелоксонін! Декілька разів я робила два пшика, але я зрозуміла, що достатньо і одного! Після двох засинаю начебто так само швидко і сплю так само, рвзниці не побачила. Про чарівний спрей я розповіла здається всім кому могла, вже деякі знайомі купили за моєю порадою і також в захваті! В наш час Мелоксонін справжній порятунок! Щиро вдячна за можливість спробувати!
У відгука 0 коментарів
Crazy84

Перший тиждень солодких снів...

Вже трохи більше тижня тестую спрей Мелоксонін. Враження найкращі, я навіть не очікувала. По-перше, ефект з першого разу! Однієї краплі мені достатньо і вже через хвилин 10 починає клонити в сон і не помічаю, як засинаю. По-друге, немає ефекту снодійного ( це дуже тішить), я сплю начебто міцно, але можу прокинутися за потреби!
Вранці почуття легкості і, нарешті, я виспалася!
Починаю другий тиждень залюбки!
У відгука 0 коментарів
Crazy84

Нарешті я висплюся!

Дуже дякую за можливість спробувати препарат! Покладаю великі надії! Сподіваюся, що за його допомогою я , нарешті, висплюся! Чекаю з нетерпінням!
У відгука 1 коментар
Crazy84

Любов назавжди!

Ну що ж, закінчується період тестування киселів від Dr.Oetker, але не закінчується любов до смаку! Загальні враження від продукції позитивні! Швидко розчинні пакети беру на роботу і на перерві влаштовую собі домашній затишок. Гарячі, смачні киселі, майже як в дитинстві. Щодо киселів, які потрібно варити, то трохи змінила рецептуру, додаю на одну склянку води більше, тоді вони більш рідкі за текстурою, так мені більше подобається. І кожного вечора перед сном смакую, ніби мама тільки зварила. Однозначно буду купувати надалі! Різноманіття смаків радує. Дуже дякую за чудову нагоду скуштувати вашу продукцію!
У відгука 0 коментарів