Olena Zibrova
Olena Zibrova
Новачок
Відгуки Olena Zibrova
Коментарі Olena Zibrova
Отримано лайків
3 Like
Olena Zibrova

Зручні та комфортні трусики Pampers

Підгузки сподобались. М'якенькі і тонкі, саме те що треба на спеку. Пояс та резинки на манжетах на ніжках еластичні і не тугі. Не залишають сліди на шкірі, але одночасно і не пропускають вологу. Після трьох-чотирьох годин шкіра сухенька.
Стосовно пояса маю сказати, зручно і легко одягає і знімає дитина без допомоги дорослого. Це зручно коли малеча привчається до горщика, і може сама впоратись з трусиками.
Зараз в спеку діти багато п'ють і багато пісяють. Буває таке, що ніч не витримують, але це зрідка. Проте в дітей не має жодних алергійних реакцій, та почервоніння. Раніше я користувалася трусиками haggies хлопчик/дівчинка, але ці ні в чому не поступаються. Чудове поєднання ціна/якість. Буду купувати надалі. Дякую! Рекомендую! ?
Окремо додам про відсутність запаху, ледь вловимий аромат віддушки є, але не різкий, не нав'язливий.
У відгука 0 коментарів
Olena Zibrova

Маємо бажання спробувати цей продукт

Мої двійнятка хоч і не часто, але інколи таки мають попрілості. Взагалі то літом ми не часто користувалися підгузками, тому і не мали проблем. А от зараз доводиться весь час ходити в підгузках, тому що прохолодно, ось і стикнулися з попрілостями. Багато засобів спробували, і мабуть досі не змогли визначити найкращій для своїх дітей.
У відгука 2 коментарі