Svetlana7
Svetlana7
Знавець
Відгуки Svetlana7
Коментарі Svetlana7
Отримано лайків
1 Like
Оксана Рукас
Зефир в шоколаде Ингредиенты: 125гр готового пюре 100гр сахара для пюре 1 белок Сироп 5гр агар-агар 75гр воды 200гр сахара Шоколад какао Dr. Oetker - 5ст.л. сливочное масло - 50г. сахар – 6-8ст.л. мука - 1ч.л. молоко - 5ст.л Пюре можно делать с любых фруктов, но в основном используют яблочное. Для его приготовления нужно очистить яблоки от кожуры и сердцевины, выложить в кастрюлю, добавить пару ложек воды и уваривать до однородной массы. Протираем через сито. Пюре готово. К готовому пюре добавляем сахар и провариваем. Ставим охлаждаться. Когда пюре будет охлажденным, высыпаем в чашу для миксера, добавляем белок, включаем миксер на полную мощность. Параллельно ставим варить сироп. Смешиваем сахар, агар-агар и воду. Увариваем сироп до тягучей струйки, постоянно помешивая. Потом миксер переключаем на среднюю мощность и постепенно вливаем сироп. Готовую массу помещаем в кондитерский мешок и отсаживаем на пергамент или фольгу зефир. Лучше оставить его на ночь сушиться. Шоколад делаем уже перед нанесением его на зефир. Для его приготовления нужно все ингредиенты поместить в посудину и проварить на медленном огне до однородной консистенции. Зефир ставим на решетку и поливаем готовым шоколадом. Это просто объедение!!! Приятного аппетита!!! #DrOetker #ДрОеткер #готуємозоеткер #Naproby #Напробу
У відгука 5 коментарів
Svetlana7
Дякую Вам за смачненький рецепт! Давно шукала як приготувати справжній зефір в домашніх умовах
Оксана Рукас
Будь ласка! Спробуйте, не пошкодуєте! Якщо забажаєте робити без шоколаду, то зефір потрібно обваляти в цукровій пудрі, щоб не липнув до рук
Nadiia Vasilivna
ksyunya81 Приготовила зефир по Вашему рецепту,но он не подсыхает(
Оксана Рукас
Так он чуток влажный и должен быть. Я просушивала ночь. Потом аккуратно склеивала две половинки и обваливала в сахарной пудре. вот ссылка на фото в промежуточном этапе https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1553216718131617&id=100003299128408 и в пудре. Может сироп не доварили или пюре не довзбивали?...
Nadiia Vasilivna
ksyunya81 может что то не так сделала,даже и не знаю?Старалась взбить хорошенько и проварила вроде хорошо)Ну ничего на следующий раз может все выйдет)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Svetlana7
Всім гарного дня! Сьогодні робила пудінг Dr. Oetker як швидкий десерт. Добавила до суміші з пакетику 500 мл молока, 2 столових ложки какао Dr. Oetker, 1 яйце та 3 столових ложки цукру. Зверху прикрасила "Декором "Перли мікс" Dr. Oetker Пудінг швидко застиг . Смак ніжний, густа консистенція. Какао додає приємного присмаку. Гарно тримає форму, ріжеться ножем без проблем. "Декор "Перли мікс" Dr. Oetker ,якщо його залишити надовго на поверхні пудінга , розтає та залишає кольорові плями. Те саме було, як декор попав на двокольорову глазур - вбирає вологу, а фарба залишається на поверхні. На смак декор продовжує неподобатися, на післясмак - також.
У відгука 1 коментар
Svetlana7
Ні. На зовсім холодний. З холодильника.На бісквіті- та сама історія. Декор Перли сріблясті Dr. Oetker вбирає вологу з двокольорової глазурі та залишає сірі плями на поверхні . Сам декор залишається білим, коли виріб з декором не зїдається одразу після приготування , а стоїть хоча б пару годин .
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Svetlana7
Всім гарного дня! Хочу поділитися враженням від продукції "DrOetker". 1. "Пудинг з ванільним смаком!. Має гарну барвисту упаковку з паперу, що не промокає. Застібки на пакеті немає, та вона і не потрібна - адже вага продукту 40 грам, що достатньо на одне використання. Склад продукту , опис використання з наданим рецептом, поживна цінність , дата та країна виготовлення вказані розбірливо, шрифт достатньо гарно читається. Щодо складу продукту: кукурудзяний крохмаль , барвник бета-каротин, що надає жовтуватий колір готовому продукту та ароматизатор ванілі нарікань не визивають. Не містить ГМО і це добре. Смак порошку в пакеті загалом ніякий , а запах насичений штучного етилваніліну. Найкраще для мене використовувати в якості заварного крему при додаванні яєць,молока,цукру, масла ,какао-порошку,або у складі десертів з використанням фруктів, або просто як загусник до різних кондитерських виробів. 2. "Ванільний цукор "DrOetker" Має гарну барвисту упаковку з паперу, що не промокає. Склад продукту , опис використання з наданим рецептом, дата та країна виготовлення вказані розбірливо, шрифт достатньо гарно читається. Застібки на пакеті немає, а шкода. Я не використала в рецепті торта зразу 500 грамів борошна , тому мала застібку робити самостійно. Щодо складу безпосередньо : цукор та штучний ароматизатор етилванілін. Запах дуже насичений, після використання пахне все - продукти, шкіра, посуд, волосся. Одного пакету на 8 грамів мені було забагато на 2 торти та сирники. Пустий пакет вже тиждень пахне у кімнаті ( можно використати в якості освіжувача повітря), не викидаю до кінця тестування. 3. "Какао зі зниженим вмістом жиру "DrOetker" Має гарну барвисту упаковку з паперу, що не промокає. Застібки на пакеті немає, чому - не зрозуміло. Адже 50 грамів какао можно використати за тиждень - два, а продукт гігроскопічний . Недолік однозначний. Склад продукту , опис використання з наданим рецептом, поживна цінність , дата та країна виготовлення вказані розбірливо, шрифт достатньо гарно читається. До складу пакету зауважень ніяких -какао -порошок гарний, дрібнодисперсний, смак насичений з приємною гірчинкою. Колір також насичений. Не містить ГМО , що добре Загалом сподобався своїм смаком дуже.
У відгука 3 коментарі
Модератор Ольга
Svetlana7,про усі недоліки у фасування не забудьте вказати заповнюючи анкету.
Svetlana7
Я не можу зрозуміти, а де анкета? Можете на неї постилання дати? Дякую
Модератор Ольга
Svetlana7, анкета буде доступною в кабінетах трохи згодом, адже деякі Експерти ще навіть не отримали наборів.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Svetlana7
Ділюся враженням про дегустацію продукції далі: "Розпушувач тіста DrOetker" Пакетик барвистий з вологостійкого паперу , вміст розрахований на 500 грам борошна. Продукт гігроскопічний -чому ж на пакеті немає застібки? Дивина та й годі ! Економія на упаковці не на користь виробника. Розпушувач потрібно зберігати в закритій упаковці. Маркування ,склад, кінцева дата реалізації , країна виготовлення, рецепт на звороті -все вказано на пачці чітко та розбірливо. Шрифт достатньо гарний та розбірливий . Щодо складу продукту: пірофосфат натрію , бікарбонат натрію та кукурудзяний крохмаль. Не містить ГМО. Розпушувач готовому виробу надає гарний обєм , також готовий виріб не має зайвого запаху соди, що є плюсом. Декор "Перли мікс "DrOetker",Декор "Перли золоті" та "Перли срібні"DrOetker" ,Декор "Зірочки мікс "DrOetker" Пакетики волокостійкі. яскравого синього кольору, з "віконцями" для кращого огляду декорів. Маркування ,склад, кінцева дата реалізації ,поживна цінність, країна виготовлення -все вказано на пачці чітко та розбірливо. Шрифт гарно читається навіть на такій малій упаковці на 10 грам продукту. Що для мене було неприємним у використанні: немає застібок .Після того,як пакетики з декорами відкрила, частину розсипала зразу. Щоб неприємність не повторювалась,пересипала все в скляні баночки та закрила кришками Склад продукту : на упаковках вказано, що дані посипки їстівні, використані тільки харчові барвники, цукор,рисове борошно,ароматизатори ,лимонна кислота,кокосова олія та концентрати овочів, ягід разом з іншими нешкідливими для організму людини складовими. Проте після дегустації даного декору в роті залишається неприємне відчуття. Особливо неприємний післясмак від Декору "Перли мікс "DrOetker". Це дуже важливий мінус для декорів. Смак не подобається категорично. Хоча як плюс можу назвати те, що фарби з декорів не залишаються на язику та руках , надають готовим кондитерським виробам певної святковості та оригінальності . Можу використовувати дані декори для прикрас кондитерських виробів без застосування їх в їжу. Дітям декор не дам коштувати . Для них можна зробити декор з шоколаду
У відгука 3 коментарі
Модератор Ольга
Svetlana7, а присмак чого саме залишається? Гірчить чи як?
Svetlanagyrman70
А мне вкус золотых жемчужин понравился. Возможно детям до 2 лет тоже бы не украшала выпечку декором, но " взрослым" детям однозначно можно ! Родственница в Германии рассказала что такой декор активно используют и на детских праздниках, ярмарках , базарах в самой Германии. И если многих смущают " складові" декора, то всё в допустимых нормах. Возможно вкус звёздочек, сердечек, бабочек -не сладкий, приглушённый , не сразу таят во рту. Но это только в плюс.
Svetlana7
Так, в роті після "смакування"декору гіркуватий присмак. Дуже неприємний та довго тримається після кольорових "Перлів мікс". Там такі "вітаміни Е" до складу входять, як діоксид титану Хоть все начебто дозволено до використання в харчовій промисловості в Україні. Та краще просто прикрашати блюдо , а не їсти. Як на мене.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
lenok55
Сегодня я представляю вашему вниманию пирог "Утренняя роса". Ингредиенты: Творожные шарики Творог - 200 гр, кокосовая стружка - 5-6 ст. ложки, сахар - 3 ст. ложки, яичный желток - 1 шт Для теста Маргарин - 200 гр, сахар - 150 гр, ванильный сахар, яйцо - 3 шт, сметана - 150 гр, молоко - 3 ст. ложки, мука - 300 гр, разрыхлитель Dr. Oetker - 10 гр, какао Dr. Oetker - 2 ст. ложки. Для глазури какао Dr. Oetker -2 ст.ложки, сахар - 2 ст.ложки, молоко - 4 ст.ложки, сливочное масло-30 гр. Приготовление: Творог, сахар, желток и кокосовую стружку хорошо растереть.Из полученной массы делаем шарики, размером с грецкий орех и убираем в морозильную камеру, пока будем готовить тесто. Для теста яйца взбиваем с сахаром, добавляем маргарин, затем сметану, молоко, муку смешиваем с разрыхлителем, хорошо перемешиваем. В смазанную маслом форму выложить половину теста. В оставшееся тесто добавляем 2 ст ложки какао и немного молока, перемешиваем и выкладываем поверх белого теста. Достаем шарики из морозильной камеры и вдавливаем в тесто. Разогреваем предварительно духовку и ставим наш пирог на 35-40 минут при температуре 180 градусов. Тем времени готовим глазурь, смешиваем какао с сахаром, молоко вливаем и ставим на огонь, помешивая, варим до однородной консистенции, до растворения сахара, в последнюю очередь добавляем масло и хорошо перемешиваем. После этого дать глазури остыть, и поливаем пирог, украшаем малиной, декором-серебряные шарики )) Для пирога использовала продукцию Dr.Oetker, а именно какао, разрыхлитель, ванильный сахар, декор серебряные шарики. Ванильный сахар очень ароматный, от пирога так и исходить этот чудесный аромат ванили. Разрыхлитель понравился, пирог поднялся равномерно в объеме, пышный, не осел, что для меня очень важно, не слышен вкус соды. Какао имеет темный насыщенный цвет, не создает комочков, глазурь не горчила, имеет вкус шоколада. Разрыхлителем и какао DrOetker я довольна, буду в дальнейшем покупать, качество на 5. Декор серебряные шарики к моему удивлению оказались съедобными и не твердыми, как в случае со звездочками, но состав мне не нравится, покупать я их в дальнейшем не буду.
У відгука 1 коментар
Svetlana7
Смачненький, напевне! Дякую за рецептик!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися