Почали тестування сьогодні.
Спершу тестували малиновий смак.
Досить непогано, смак дуже природній, має гарну консистенцію і приємний смак.(оцінка 8 з10)
Наступний смак це лісові ягоди.
Особисто мені не сподобалося, відчув хімозність, точніше смак який не натуральний.тому оцінка (5/10)
Всім привіт.
Хочу поділитися своїми враженнями від АХА, спочатку коштував гранолу, відчуття приємні, знав до цього що бренд АХА дійсно якісний і здобув репутацію на ринку.
Мені дійсно подобається смак і текстура , але не додавайте цукру, краще замініть на фруктозу або типу того.
Багато людей на правильному харчуванні або діабетики.
Прислухайтеся до моєї поради, а поки моя оцінка 9 з 10, саме через цей момент.
Наразі бажаю всім приємного тестування, чесних і правдивих відгуків , ну і само собою не хворіти)
Так и в обычных крупах есть углеводы. Они практически во всем есть. И определенное их количество в пищу тому же диабетику должно поступать. Мы просто считаем ХЕ и подкалываем инсулин под определенный прием пищи.
.Olga., в цельнозерновых крупах есть углеводы, но они не повышают сахар в крови настолько быстро, простые углеводы резко повышают глюкозу крови. В этом их отличие.
А я с утра ем манку или молочный суп ( другое не могу) и добавляю на 900 мл молока 4 чайные ложки сахара в кашу,т.к. веду такой образ жизни и такой ритм у меня,что не добавь я сахар, у меня будет гипогликемия. А сделай я на единицу меньше инсулина,чтоб не есть тот же сахар, так сахар резко возрастает. Потому у меня вот так вот. Я добавляю углеводы,чтоб избежать падения сахара в определенный промежуток времени суток.
Всім привіт.
Продовжується тестування, гречка якось не пішла, якось дуже перебивається смак гречки грибами, до яких особисто моє ставлення нейтральне (це виключно мої відчуття).
В цілому їсти можна, але не кожного дня.
Якість гречки висока, і це факт, а виробнику радив би додавати менше спецій, бо повністю перебиває, і не завжди розумієш що їси , мівіну чи гречку.
Але не виключаю що для фанатів грибів і спецій це буде топ.
Шкода що не було в наборі повного асортименту для порівняння всіх смаків і видів каш.
Сьогодні відкрив для себе булгур, і зробив це завдяки АХА , до цього цю кашу їв у звичному вигляді, не скажу що дуже було смачно,але сьогодні стало відкриттям для мене , що ця каша може бути смачною.
Не знаю в чому справа , в спеціях , рецептурі чи в чомусь іншому, але смак лишилось спробувати гречку, яку з дитинства дуже сильно люблю, маю підозру що саме гречка від АХА увійде в мій щоденний раціон , і не тільки в мій, а й і Ваш.
Сподіваюсь що у Вас мої колеги все добре , і Вам теж смакує дана продукція)