m.ilchyshyn89
m.ilchyshyn89
Новачок
Відгуки m.ilchyshyn89
Коментарі m.ilchyshyn89
Отримано лайків
5 Like
m.ilchyshyn89

Моя щира рекомендація! Far Away Beyond The Moon від Avon

Отримала ці парфуми на тестування і була приємно вражена
Перш за все мене потішила упаковка та сама пляшечка, вона дуже красива та зручна в руці. А ще красиво виглядає на світлинах) Розпилення відбувається легко… А який аромат… Парфуми (саме так! Не туалетна вода, а парфуми 👌) підійдуть для осені та зими… аромат солодкуватий, добре відчувається вишня та мигдаль та трішки ванілі… запах солодкувато-квітковий, з нотками Сходу та арабіки, як на мене)
Аромат досить стійкий, тримається ввесь день без поновлення… до того ж, як на мене, аромат розкривається саме через дві-три години після нанесення, адже стає не таким насиченим та ніжно-квітковим
На одязі аромат тримається два-три дні

Такі парфуми стануть ідеальним доповненням для вечірніх побачень та романтичних вечорів, а ще дуже пасуватимуть леді віком 40+

Я із задоволенням рекомендую цей парфум своїм подругам та знайомим, адже під час тестування мною цього продукту, часто отримувала запитання щодо цього красивого аромату… досить хороші парфуми, які підкреслюють жіночність та створять містичну осінню атмосферу, до того ж за дуже доступною вартістю (вартість на офіційному сайті Avon становить 549 грн за 50 мл)
У відгука 0 коментарів
m.ilchyshyn89

Woolite DARK та Woolite DELICATE Результати мого тестування

Цього тижня протестувала два засоби DARK та DELICATE
(фото, на жаль, не додаються)

Одразу ж зазначу недолік цих засобів для прання - це дуже не зручний ковпачок!!! Якщо його не промити водою після набирання гелю, все що залишилося просто виливається по банці і все в гелі... це лишня трата часу((

Спочатку я протестувала гель DELICATE... для прання ним я зібрала всі шерстяні в’язані шапки, шарфики, рукавички та в’язаний светр... на баночці зазначено, що для незначних забруднень для прання в машинці слід додати 50 мл засобі, а це цілий ковпачок... і цього виявилось забагато!!! Так, як зараз сушимо речі в просторому коридорі у хаті, і до того ж завжди при пранні використовую функцію додаткового ополіскування, запах був дуже сильний... особисто мені чомусь пекло в носі від нього! Стан випраних речей - відмінний!!! Вже дуже м’яке і ніжне! Від кошлатості на одязі звичайно 1-2 прання не врятує, але для мене це не проблема, оскільки маю машинку для цього) можливо, якщо речі завжди від нового прати цими гелями, катишки не утворюватимуться...

Другим я тестувала гель Woolite DARK, і він мені більше сподобався... дуже гарний запах, для прання вже додаю півковпачка і на речах залишається легкий приємний аромат! До того, гель має антистатичний ефект, чорні речі справді якось освіжаються і стають яскравішими... хоча сам гель білого кольору! Значить, тканину не фарбує!!! Гель DARK добре відпирає забруднення і не залишається жодних розводів, як інколи буває після використання порошків! Застосовувала цей гель для прання джинсів, деякі з них були сильно забруднені (клей, фарба, глина) - ефект ??????, ідеально все відіпралось, правда додавала вже цілий ковпачок!

Переходжу до тестування наступних двох гелів: COLOR та PRO-CARE) Поїхали!!!
У відгука 1 коментар
m.ilchyshyn89

Woolite premium - гелі для прання! Перше враження!

Ура! Нарешті і мені пощастило, мене вперше обрано експертом у тестуванні! Насправді, дуже пощастило, що саме в цьому проекті) адже, коли вдома є малюк, то прання є для нас «щоденним ритуалом»)) тому матеріалу, на чому чому тестувати дані засоби, є вдосталь) до того ж, буде можливість перевірити, чи не викликають ці гелі алергічних реакцій!
Отож, перші враження...
4 літри гелів для прання - це досить багато і думаю, вистачить на довгий час... так, однієї пляшки вистачає на 18 циклів прання - так заявляє виробник! Обов’язково це перевіримо!)
АРОМАТ!!! Він одразу захоплює, як тільки відкрили упаковку... гелі мають дуже пртємний запах, подібний на парфуми та зовсім не схожий до ароматів звичних нам засобів для прання! В подальшому перевіримо, наскільки цей аромат тримається на речах!
Отже, йдемо сортувати речі та розпочинатимемо тиждень «великого прання»!)
У відгука 4 коментарів