Вирішила вперше стати експертом з тестування. І ось я в списку учасників. перше , що вирішила спробувати-звісно ж желфікс. Я маю невеличке хоббі-торти на замовлення. Ягідні начинки потребують стабілізації-чи то желатином чи то пектином. Раніше купувала чистий пектин-він чудово справляється з задачею, але ціна кусається. і оскільки це лише хоббі -то використовую лише третину з пакета, а інше лежить без потреби. Пакетики желфікс здавалися мені спасінням. Спрбувала робити мою улюблену вишню в винному маринаді на зиму(потім використовую в начинку). Та чи я що напутала,чи планети в той день не зійшлися, але бажаного результату не відбулося. Сироп залишився рідким. Можливо через додавання вина, потрібно було збільшшити порцію. Та я не втрачаю надії. Трішки експериментів .... і терпіння. Ще хочу відмітити , що навіть при додаванні вказаної ваги цукру дуже відчувається лимонна кислота, що не дуже сподобалося. А от в невеликій порції начинки желфікс справився з завданням, лише добавила більше цукру,щоб довести до смаку через кислоту.