Екатерина Кот
Екатерина Кот
Новачок
Відгуки Екатерина Кот
Коментарі Екатерина Кот
Отримано лайків
0 Like
Екатерина Кот

Перше враження

З брендом Pampers я знайома давно, ще з дитинства моєї старшої дочки, якій уже 11 років. Звичайно, що перед тим як обрати те, як то кажуть, що треба, спробували багато різних виробників і Pampers виявилися найкращими з них.
Чесно кажучи, не пам'ятаю чи то не було раніше трусиків чи то я їх не бачила, але вперше ми з ними познайомилися саме на тестуванні.
Спершу хотілося б сказати які саме недоліки, особисто для мене, я помітила в трусиках Pampers. По-перше : відчутний запах, у порівнянні з підгузками він не відчувався так сильно.
По-друге: на 7 кг мого синочка підходить розмір 3 (на 6-11кг), проте сьогодні на ранок, ми
помітили сліди від резиночок, тобто трусики виявились замалими. І дитина прокинулася від відчуття дикомфорту,чого раніше ми не спостерігали з підгузками.
Але загалом враження склалося позитивне від продукту Pampers Pants.
Легкість у використанні, анатомічна будова, шо попереджає протікання, повторюючи усі рухи дитини, яка звичайно не лежить спокійно))
Можу з впевненістю сказати, що користуватися трусиками будемо й надалі, але вже більшого розміру)
Щодо серветок задоволена на всі 100, відсутність запаху та гіпоалергенність - важлива складова будь-якого засобу для дітей! Адже безпечність - основний фактор, коли в домі є малюк!)
Щиро вдячні сайту за можливість порівняти продукцію фірми Pampers!)
У відгука 0 коментарів
Екатерина Кот

Перша зустріч з трусиками Памперс

Всім Доброго дня! Сьогодні отримали посилочку з трусиками Памперс, за що хочемо від щирого серця подякувати.
Насправді, мені чомусь здавалося , що трусики для більш старших діток, але коли ми вперше одягали трусики Памперс ніякого дискомфорту не було, тож, навіть, на трьохмісячну дитину з легкістю можна одягнути трусики.
Загалом, продукцією Памперс ми користуємося від народження, тож цілком задоволенні. В день виходить 4-5 підгузників АктівБейбі використаних, жодних протікань чи опрілостей ніколи не спостерігали, тож і у якості трусиків, чомусь , також впевнені, побачимо скільки їх потрібно на день. І, до речі , ми ще жодного разу не користувалися серветками від Памперс, тож для нас удвічі цікавіше буде це випробування)Тестування розпочато) Будемо намагатися якомога частіше інформувати про його результати! )
У відгука 0 коментарів