Сьогодні день десерту! Я зробила основу з пісочного тіста з шматочками груші,потім збила десерт і порційно його кожному на шматочок додавала разом з вишнею!! Що до десерту:
Процес приготування дуже класний.мені сподобалось що я збила і все. АЛЕ!! Буду чесною!! Мені сподобався пломбірний присмак і все інше,та цей десерт повинен бути або солодший або з більш вираженим смаком!! Смачно,а от чоловік сказав ,,пінка ни о чем)),, і це не образа,бо ми попробували і малину поєднати,і вишню і персики навіть дочка наповнила половинки,всюди цей десерт стає просто непомітним в порівнянні з яскравим смаком фруктів. Тож як легкість створення це жирний плюс,а от як смак це не суттєвий але мінус,бо хочеться яскравіше,щоб не відчувати тільки основу страви а щоб десерт був також зіркою.тож на черзі желе,а десерт буду рекомендувати і сама використовувати,гарна альтернатива довгому приготуванню складних страв!