1586460046
1586460046
Новачок
Відгуки 1586460046
Коментарі 1586460046
Отримано лайків
0 Like
1586460046

Тестування “БЕКУТАН мульти імуно”

2 тижні назад я отримала на тестування дієтичну добавку “Бекутан”, що містить вітаміни, мінерали і пробіотики. Країна - виробник Італія, зручна форма саше, вміст якого можна розчинити у будь-якій рідині. В інструкції вказано, що вживання добавки сприяє підтримці імунітету у дітей, рекомендується до вживання дітям від 1 до 9-10 років. Спочатку я побоювалася, що моїй донечці не сподобається і вона не буде її пити. Але їй дуууже сподобався смак - підсолоджувач зі смаком апельсину зробив свою роботу:). Євочка думала, що то сік і кожного дня нагадувала про нього, якщо я забувала їй дати. Бачила у відгуках на продукт, що у деяких дітей була алергічна реакція, в нас же все пройшло добре. Ще є прохання до виробника - було б непогано зробити для юних поціновувачів декілька різних смаків.
В цілому вітамінний комплекс пристойний - рекомендую, але треба пам'ятати, що він не заміна повноцінному та збалансованому харчуванню.
У відгука 0 коментарів
1586460046

Почали тестування Бекутан Кідс Вітс Мультиімуно

Отримали посилочку і одразу почали пробувати. 14 саше в яскравій коробочці привертають увагу дітей. Це дієтична добавка , що містить комбінацію вітамінів та мінералів. І що не менш важливо, тут є і пробіотики для нормальної мікрофлори кишечника. Здивували 2 відсіки в саше. Дуже зручно, що вміст пакетику можна розчиняти у будь-якій рідині кімнатної температури. Моя дитина не дуже полюбляє ліки та вітаміни, тож я презентувала це як сік. Долучила її до приготування напою та дала на дегустацію. Донечці дууууже сподобався смак- цьому сприяли підсодожувачі зі смаком апельсину. Тож було прохання повторити "сік" ще. Продовжуємо тестувати, далі напишу свої спостереження та враження. Перше враження - добре !
У відгука 0 коментарів