Dimkinastia
Dimkinastia
Новачок
Відгуки Dimkinastia
Коментарі Dimkinastia
Отримано лайків
0 Like
Dimkinastia

Pampers Pants

Супер-трусики насправді, не залазять нікуди, бо в нас були такі проблеми. Не протікають, навіть якщо переповнені.
Я б додала ще індикатор вологості, бо з ним зручніше. І мабуть зробила б підгузки більш яскравими, насиченими, тому що моя донечка дуже любить розглядати памперси??‍♀️
Але для мене найголовніше - немає алергії і подразнень?? Тому всім знайомим мамусям вже порекомедувала☺️ І далі буду радити.
До цього ми використовували Pampers Premium Care, бо тільки на них не було алергії, а тепер будемо купувати ці, вони і дешевші і по якості не відстають. А ще дуже вдячна за шопер, давно хотіла собі.?
У відгука 0 коментарів
Dimkinastia

Про підгузки Pampers Pants

Обрати підходящі підгузки для свого малюка - справа не з легких. Далі щира рекомендація. Зараз піде мова конкретно про наш випадок. Коли Софійка тільки народилась, проблем взагалі не було, тому що їй підходили абсолютно всі підгузки. Але через 2-3 місяці все змінилось і почалася алергія. Спочатку я не розуміла в чому справа, мастила її різними кремами і знову й знову одягала ті ж самі підгузки. Але почервоніння тільки посилювались і навіть брались кірочкою. І тоді я вирішили змінити свої звичні підгузки на інший бренд і «о чудо!» все минулось, загоїлось і більше не турбувало??
З тих пір ми купуємо тільки підгузки від Pampers і не маємо жодних проблем?
І ось нещодавно нам випала нагода протестувати підгузки-трусики Pampers Pants, які нам люб’язно надіслали.
Можу сказати, що вони такі ж кльові, як і всі інші продукти цього бренду. Не протікають навіть після ночі, не передавлюють сідниці і животик, дуже м’які та еластичні, приємні на дотик і без посторонніх запахів. Тому в кого є маленькі гарбузики, зверніть увагу на ці підгузки і обов’язково спробуйте.
У відгука 0 коментарів