27kusudama
27kusudama
Новачок
Відгуки 27kusudama
Коментарі 27kusudama
Отримано лайків
4 Like
27kusudama

DentaLife

Ну що ж... Сьогодні 11 день як ми почали давати палички DentaLife Рексові(на пів вівчарка, на пів лайка) і Діні (сама звичайна дворова , але від того не меш улюблена сарделічка). Ну перше, що скажу так це те, що собаки як і люди кожен зі своїми вподобаннями. Рексові відверто кажучи палички не сильно зайшли, він її може носити на протязі дня і гризти маленькими порціями(Ну лінтяй він у нас, хоча йому всього 3 роки, а можливо він просто не любить чистити зуби)Але ми знайшли лайфхак, якщо замінити палку якою він з нами грається на паличку DentaLife то він і сам не помічаючи згризає її під час гри.
А от Діна ( наша старушка, їй вже більше 6 років) прям чекає кожного дня з захопленням коли я несу їй такий смаколик. Гризе вона його з великим ентузіазмом. Так як Діна в нас собака малих порід то я паличку розділяю на декілька частин і даю в день по половинці. Собака просто в захваті від такого лакомства.
Ну 11 днів використання це майже пів місяця, але я вже бачу результат. З пащі в собак став менш виражений неприємний запах, думаю якщо користуватись і надалі то від неприємного запаху можна буде позбавитись зовсім. Плюс це корисний смаколик для собаки який не тільки смачний , а ще і корисний. Продовжуємо тестувати далі,сподіваюсь результат стане ще кращий через місяць використанна корисних ласощів для собак DentaLife.
У відгука 0 коментарів
27kusudama

DentaLife -корисні ласощі для собак.

Сьогодні нарешті вдалося забрати посилочку з корисними смаколиками для своїх собакунь.
Перше, що сподобалось ще не відкриваючи упаковку це склад DentaLife. Адже кожен в кого є чотирилапий друг, хоче для нього поменше хімії і максимум користі.
Раніше вже купували аналогічні палички для зубів, тому є з чим порівняти. Після невдалої спроби з паличками EuroDog( вони йому не сподобались по запаху, а ще вони занадто прилипучі до зубів тому ми не догризли і упаковку) Рекс насторожено обнюхав нові ласощі і все таки вирішив погризти. Дуже сподобалось, що вона не така тверда як палички інших виробників,звичайно згризається вона моментально, але подивимось наскільки ефективно справляється зі своїм завданням.
У відгука 0 коментарів