Oklin
Oklin
Новачок
Відгуки Oklin
Коментарі Oklin
Отримано лайків
7 Like
Oklin

Підгузки сподобались

Вперше приймаю участь у тестуванні, але вже приємно здивована. На тестування прислали не тільки підгузки, а й вологі серветки, вологий туалетний папір та еко сумку, що буде дуже доречна під час прогулянок у пісочницю. Чесно кажучи, підгузки Pampers нам "зайшли" не одразу, колись спробували і був дуже нав'язливий аромат - це відштовхувало Але спробувавши пізніше, ми були приємно здивовані, виробник попрацював над цим і тепер все чудово. Приємно коли виробники слухають споживачів і вносять зміни у продукцію. На пару з чудовою якістю, тепер всі властивості підгузків задовольняють і малюка і маму. Вже багато місяців віддаємо перевагу саме цим підгузкам, так як вони є дуже доступними, задовольняють всі вимоги малюка і спрощують життя мамам. Участь у тестуванні дала змогу вкотре в цьому переконатись.

#naprobuua #pampers #naprobu_відгуки #pampers_вибірмам
У відгука 5 коментарів
misstress452
Я колись саме через запах і перестала їх купляти, но тут норм
MataBanata
Дійсно, запах, наразі, змінився і самі підгузки-трусики мега зручні у використанні
natdom
Буду знати, хочу купити на подарунок, та зробити торт з трусиків Памперс, але саме запах завжди мене відштовхував. Якщо він змінився, то йду купувати. Дякую за відгук!
Oklin
natdom, будь-ласка, рада допомогти
Анастасія Винокурова
Почитала всі відгуки, тепер куплю та теж спробую, бо вже забула що таке нормальний сон. А формат спрею мені дуже подобається бо пігулки не люблю.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися