_tania_zhukova_hachem
_tania_zhukova_hachem
Новачок
Відгуки _tania_zhukova_hachem
Коментарі _tania_zhukova_hachem
Отримано лайків
1 Like
1636492086

Я в приятном шоке

Уже много лет у меня аллергия на холод и атопия кожи. Зимой кожа просто капец, сухая, трескается до крови , а этот крем прям спасение. Моя кожа идеальная. Увлажнённая. Хорошо впитывается и чудесный запах. Мягкость кожи держится очень долго и крем полностью защищает кожу и не даёт ей возможность пересушивается и трескается. При этом не вызывает аллергии и кожа не свербит.
У відгука 3 коментарі
_tania_zhukova_hachem
Точно такая же ситуация зимой и Топикрем помогает справиться с сухостью кожи
marina__veremeenko
Отопительный сезон, холода негативно влияют на кожу, волосы…🤪
AnastasiiaBevz
Це мабуть проблема практично всіх жінок у зимовий період 🙄
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
olha9198

Відгук

Свого часу багато засобів спробувала для шкіри, були нае непогані результати. Але повністю мене не задовольняли. Вирішила подати заявку на участь у тестуванні засобу для шкіри. Навіть не очікувала, що опинюся в списку для тестування. була здивована. Вже з першого використання помітила гарний результат. Засіб має приємний запах. Шкіра ніжна після нанесення, дуже приємна на дотик, засіб не залишає слідів на одязі. Дуже задоволена результатом тестування.
У відгука 2 коментарі
_tania_zhukova_hachem
Це справді класно, що на одязі ніяких слідів!
marina__veremeenko
Повезло вам попасть в список участников тестирования)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Вікторія Кихтенко

Зволожуюча емульсія для тіла Topicrem

Я отримала на пробу зволожуючу емульсію для тіла Topicrem, перше що я зробила це "пішла" читати відгуки по іншим сайтам, чому маю довіру до відгуків, особливо поганих. По перше я зайшла на популярний сайт інтернет-магазину, який всім відомий і побачила там 5 із 5 балів, знаним зауваженням було тільки те що в менших тюбиках не має дозатору тому росхід більший. Загалом тільки позитивні відгуки.
Дуже сподобавлось шо упаковка крему (сам тюбик) має значок стрілочки в колі, що означає що він виготовлений з перероблених матеріалів, або те що він пригодний для вторинної переробки.
Також перевіряла склад на одному з сайтів, який описує кожен з компонентів крему. Деякі компоненти були червоного кольору, але як я розумію то вони допустимі в маленькій кількості, як наприклад Хлорфенезин, він є синтетичним, але він антибактеріальний.
У відгука 1 коментар
_tania_zhukova_hachem
Цікаво про компоненти 👍🏻
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися