ДашаТуліка
ДашаТуліка
Новачок
Відгуки ДашаТуліка
Коментарі ДашаТуліка
Отримано лайків
1 Like
Алина Середа

Pampers pants

Доброго дня!!! Отримали посилочку!!! Дуже раді!! Гарний вміст!!! Швидка доставка!!! Обов'язково будемо тестувати і ділитися нашим досвідом!!! Дякуємо сайту #naprobu.ua за можливість стати експертами трусиків #pamperspants!!! Окрема подяка виробнику Pampers за чудо- трусики, які полегшать мамі вдягання цього аксесуару, адже малюк росте і дедалі складніше зупинити час на звилинку, щоб змінити памперс))) то ж до тестуванню готові!!! Чекайте на наші фототовідгуки і зворотній зв'язок!!! Всім ще раз дякуємо за наш майбутній досвід!!!
У відгука 3 коментарі
misstress452
Дуже гарна посилка. Підгузки сподобались будем далі спостерігати
ДашаТуліка
Доброго дня. Отримала набір для тестування, дуже зраділа. З сьогоднішнього дня починаємо тестувати. З досвіду користування звичайними підгузками скажу, що вони є дуже м'якими та довго тримали, проте з часом користування ними стали не можливими. Моє дитя стало надто активними і вдягти підгузки стало нереально. Сподіваюсь трусики нам підійдуть)
TatyanaRS
Отримали набір для тестування, вразила кількість підгузків. Ця кількість відповідає необхідній для обьєктивної оцінки товару
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися